BIOVAX Trychologic Shampoo voor haar en hoofdhuid Vergrijzing 200 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Shampoo voor grijs haar en hoofdhuid is een gespecialiseerde herpigmenterende behandeling die is ontwikkeld voor grijs haar.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

BIOVAX Trychologic Shampoo voor haar en hoofdhuid Vergrijzing 200 ml

Shampoo voor grijzend haar en hoofdhuid is een gespecialiseerde herpigmenterende behandeling die is ontwikkeld voor grijzend haar. Deze shampoo bevat multidirectionele ingrediënten die zijn gedocumenteerd op het gebied van hun effectiviteit.

De belangrijkste voordelen en actieve ingrediënten van de shampoo zijn:

-Voorkomt dat het haar grijs wordt.

-Herstelt de natuurlijke haarkleur.

-Versterkt het haar en verhoogt het volume.

-Beschermt tegen degradatie van haarpigment.

De belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

-Color Reno-Protect CPLX: Een ingrediënt dat de aanmaak van melanine stimuleert, verantwoordelijk voor de haarpigmentatie, en het bestaande pigment beschermt tegen afbraak.

-Henna-extract: een ingrediënt dat de natuurlijke kleur van het haar herstelt, versterkt en volume geeft.

-Probioticum: een ingrediënt dat de verzwakte hoofdhuid kalmeert en regenereert.

-D- pantenol : een ingrediënt dat ook een verzachtende en regenererende werking heeft op de hoofdhuid.

Deze shampoo is bedoeld voor de verzorging van haar dat grijs begint te worden. Zijn taak is om de natuurlijke kleur van het haar te helpen behouden, terwijl het wordt versterkt en volume wordt gegeven. Deze shampoo werkt ook op het niveau van de hoofdhuid, kalmeert en regenereert deze.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de natte hoofdhuid, masseren tot schuim ontstaat en 2-3 minuten laten inwerken. Spoel vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Ammoniumlaurylsulfaat, Cocamidopropylbetaïne, Glycerine, Laurylglucoside, Sorbitol, Cocoglucoside, Glyceryloleaat, Cetrimoniumchloride, Acetyltyrosine Wood Larix Europaea-houtextract, Glycine, Camellia Sinensis-bladextract, Lawsonia Inermis-bladextract, Lactobacillus Ferment, Panthenol , Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Lecithine, PEG-7 Glycerylcocoaat, Lysine, Magnesium , Kaliumchloride, Aluminiumchloride, Zinkchloride, Copper , Mangaanchloride, Polyquaternium-10, Natriummetabisulfiet, Gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Gluconolacton, caprylylglycol, Calcium , natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, melkzuur, citroenzuur, natriumchloride, fenethylalcohol, benzoëzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112984
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116092669

BIOVAX Trychologic Shampoo...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies