More 4 Care Anti Haaruitval Specialist haarshampoo 200 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

De ANTI HAIR LOSS-serie is een antwoord op de behoeften van mensen die worstelen met haaruitval en een verzwakte haarconditie.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

More 4 Care Anti Hair Loss gespecialiseerde haarshampoo 200 ml

De ANTI HAIR LOSS-serie is een geavanceerde oplossing in de strijd tegen haaruitval en verzwakte conditie. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

-Geavanceerde technologieën en kennis: De ANTI HAIR LOSS-serie is gebaseerd op geavanceerde technologieën en kennis op het gebied van haarverzorging, ontworpen om het haar effectief te beschermen tegen uitval, te versterken en dikker te maken.

-4% TETRAXIDYLUM INTENSE COMPLEX: Dit is een innovatief ingrediëntencomplex met bewezen effectiviteit. Het stimuleert de microcirculatie rond de haarzakjes, waardoor de haarzakjes worden gevoed en slapende haarzakjes worden geactiveerd, waardoor de levenscyclus van het haar wordt verlengd en voortijdig verlies wordt voorkomen.

-Actieve ingrediënten:

Biotyna en D- Pantenol : deze ingrediënten dringen door in de haarvezels, maken ze dikker, versterken ze en geven ze glans. Ze verminderen ook haarbreuk.

Allantoïne: Verzacht hoofdhuidirritaties, wat vooral gunstig kan zijn voor mensen met een gevoelige huid.

- Werkzaamheid bevestigd door klinische onderzoeken: De resultaten van klinische onderzoeken toonden aan dat het gebruik van de shampoo uit de ANTI HAIR LOSS-serie voordelen opleverde zoals het versterken van het haar, het verminderen van broosheid, het vergroten van de glans, het verminderen van hoofdhuidirritatie en het verminderen van het aantal haaruitval.

De ANTI HAIR LOSS-serie is een antwoord op de behoeften van mensen die worstelen met haaruitval en een verzwakte haarconditie. Regelmatig gebruik van deze producten kan het uiterlijk en de gezondheid van uw haar en hoofdhuid helpen verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel over de natte hoofdhuid en het haar bij de wortels en masseer zachtjes. Verdeel het ontstane schuim over de gehele lengte van het haar en spoel daarna grondig uit. Herhaal indien nodig alle stappen.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, glycerine, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, Panthenol , dinatriumlaurethsulfosuccinaat, propyleenglycol, PEG-7 glycerylcocoaat, PEG-12 dimethicon, laurylglucoside, pyrrolidine 2, 6 – diaminopyrimidineoxide, coco-glucoside, allantoïne , Biotine, Argania Spinosa Kernelolie, Glyceryloleaat, Ureum, Guarhydroxypropyltrimoniumchloride, PEG-120 methylglucosedioleaat, Dinatriumfosfaat, Glycoldistearaat, Ascorbylpalmitaat, Gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, Tocoferol, Steareth-4, Natriumbenzoaat, Lecithine, Kalium Sorbaat, melkzuur, citroenzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112867
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116088693

More 4 Care Anti Haaruitval...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies