Aunt Jackie's hydraterende Oh So Clean! 355 ml

€ 13,90
Inclusief belasting

Vochtinbrengende shampoo is een uitstekende keuze voor mensen met dik haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Aunt Jackie's hydraterende Oh So Clean! 355 ml

Vochtinbrengende shampoo is een uitstekende keuze voor mensen met dik haar. Deze shampoo is gemaakt voor haar met natuurlijke krullen die speciale hydratatie en verzorging nodig hebben. Deze formule is perfect voor mensen met dik haar. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen en ingrediënten van deze shampoo:

-Hydraterend en verzachtend: De shampoo bevat kokosolie, sheaboter en extra vierge olijfolie, die zorgen voor intense hydratatie en verzachting van het haar. Dankzij deze ingrediënten wordt het haar zacht en elastisch.

-Reinigen zonder uitdrogen: De shampoo reinigt het haar grondig, ale laat het tegelijkertijd gehydrateerd. Dit maakt het geschikt voor regelmatig gebruik en is geschikt voor een verscheidenheid aan haartypes, waaronder natuurlijk, gekleurd en chemisch behandeld.

-Vrij van ongewenste ingrediënten: De shampoo bevat geen sulfaten, parabenen, minerale olie of petroleum. Dit betekent dat het vriendelijker is voor het haar en de hoofdhuid.

Als je dik haar hebt, kan een vochtinbrengende shampoo het gezond houden door het te hydrateren en te verzachten zonder ongewenste chemische ingrediënten.

HOE TE GEBRUIKEN

Spoel je haar goed uit met lauw water. Breng een geschikte hoeveelheid shampoo aan en masseer de hoofdhuid zachtjes tot aan de punten, zonder het haar in de war te brengen. Spoel en herhaal indien gewenst om opgehoopte deeltjes en vuil weg te spoelen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113943
a lot

Specifieke referenties

ean13
034285699123

Aunt Jackie's hydraterende...

€ 13,90
group_work Toestemming voor cookies