Nacomi Next Level Serum voor couperose huid Azelogline 5 % 30 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Verzachtend serumis een onmiddellijke redding en verlichting voor de huid met haarvaatjes en rosacea.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10

BESCHRIJVING
Verzachtend serum Red Me Away Azeloglycine 5 % Nacomi Next Levelis een onmiddellijke redding en verlichting voor de huid van couperose en rosacea. De formule bevat natuurlijke wilde rozenolie, die de haarvaten versterkt, de zichtbaarheid van roodheid vermindert en ontstekingen geneest. De combinatie van een concentratie van 5% azeloglycine met het multifunctionele ingrediënt SEBULESS™ normaliseert de afscheiding van talg, verheldert verkleuringen en helpt in de strijd tegen een problematische huid. Het aanwezige panthenol kalmeert irritaties en versnelt het proces van genezing en regeneratie van de huid.

Dankzij het regelmatige gebruik van het gezichtsserum Red Me Away zult u betoverende effecten opmerken. Gebruik het als een avondbehandeling en laat het de hele nacht intrekken. Het wordt aanbevolen voor mensen met een problematische huid, met rosacea.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken. Gebruik voor het aanbrengen van crème/olie. Vermijd contact met de ogen. Beschermen tegen kinderen. Product alleen voor uitwendig gebruik. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om overdag crèmes met een SPF 50-filter te gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Coco-Caprylaat/Capraat, Panthenol, Butyrospermum Parkii Boter, Passiflora Incarnata Zaadolie, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Gehydrolyseerd Gistextract, Kalium Azeloyl Diglycinaat, Gemodificeerd Aardappelzetmeel, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Rosa Canina Zaadolie, Trehalose , stearinezuur, tocoferylacetaat, natriumhyaluronaat, Hyaluronic Acid , gehydrolyseerd hyaluronzuur, natriumhyaluronaat crosspolymeer, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, Syringa vulgaris-extract, polyglucuronzuur, natriumlauroylglutamaat, citroenzuur, dehydroazijnzuur, cetylhydroxyethylcellulose, lecithine, propaandiol, benzylglycol , Ethylhexylglycerine, Raspberry Keton, Maltodextrine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Benzylalcohol.

104583
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539714357

Nacomi Next Level Serum...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies