Apis Express Lifting Intens aanspannend algenmasker met TENS'UP complex 20 g

€ 1,60
Inclusief belasting

Intens aanspannend algenmasker

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Apis Express Lifting Intens aanspannend algenmasker met TENS'UP complex

Intensief verstevigend algenmasker met het TENS UP-complex is een direct verstevigend algenmasker met het baanbrekende TENS UP-complex - een moderne werkzame stof met een duidelijk liftend en verstevigend effect. De huid wordt gladgestreken en rimpels en mimische rui zijn minder zichtbaar. Het verhoogt ook de collageensynthese en verbetert de huidconditie. In combinatie met hyaluronzuur, sheaboter en arganolie maakt het de huid perfect glad.

HOE TE GEBRUIKEN

Voeg aan ongeveer 20 g van het masker ongeveer 40 ml plat mineraalwater toe. Roer krachtig tot een dikke consistentie. Breng het masker met een spatel aan op het gezicht en de hals en laat het 15-20 minuten intrekken. Nadat het is uitgehard, verwijdert u het masker en wast u het residu weg. Voer voor het eerste gebruik een allergietest uit.

SAMENSTELLING

Earth , Calcium , Natriumalginaat, Tetranatriumpyrofosfaat, Trinatriumfosfaat, Calciumcarbonaat, Titaandioxide, Cichorium Intybus (cichorei) Wortel Oligosacchariden, Caesalpinia Spinosa Gom, Natriumhyaluronaat, Parfum

105658
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901810005733

Apis Express Lifting Intens...

€ 1,60
group_work Toestemming voor cookies