Eveline All in One Wenkbrauwschaduw Set /02/

€ 3,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Dostępny

De compacte, universele kit heeft alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen op natuurlijke wijze te definiëren en er natuurlijk uit te laten zien verzorgd uiterlijk. De set bevat twee matte wenkbrauwschaduwen die je kunt gebruiken vrij mengen om een "op maat gemaakte" kleur te verkrijgen. Zachte was het is perfect voor het fixeren van de kleur en vormt er een perfecte aanvulling op wenkbrauw make-up.

De wenkbrauwstylingset is bedoeld voor alle vrouwen die mooi gevormde en expressieve wenkbrauwen willen. De set bestaat uit twee oogschaduws - waardoor je de kleur perfect kunt matchen met je natuurlijke wenkbrauwen - en een wax die ervoor zorgt dat je wenkbrauwen er de hele dag perfect uitzien. Dergelijke prachtig onderstreepte wenkbrauwen maken een verbluffende indruk en vormen een perfecte aanvulling op de make-up. De kleuren van de schaduwen zijn zo gekozen dat ze gemakkelijk passen bij de wenkbrauwtinten en huidskleur van elke vrouw. Light wax lijmt de wenkbrauwhaartjes niet aan elkaar, maar geeft ze glans, waardoor ze er veel beter en natuurlijker uitzien.


Wenkbrauwschaduwen:

Talk, mica, siliciumdioxide, Magnesium , isopropylisostearaat, polyisobuteen, bis-diglycerylpolyacyladipaat-2, capryl/caprinezuurtriglyceride, fenoxyethanol, ethylhexylpalmitaat, dimethicon, ethylhexylglycerine. Kan bevatten: (+/-) CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77492.

wenkbrauw wax:

Octyldodecanol, fenyltrimethicon, Cera Microcristallina, gehydrogeneerd polyisobuteen, PEG-8 bijenwas, talk, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, mica, cyclopentasiloxaan, Euphorbia Cerifera Cera, siliciumdioxide, cyclohexasiloxaan, siliciumdioxidedimethylsilylaat, fenoxyethanol, CI 77492, CI 77499, CI 77491, CI 77891.

100390
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901761957648

Eveline All in One...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies