• Nieuw
Eveline Cream Shot ultra hydraterende Gezichtscrème 7% Barrièreconcentraat 50 ml

Eveline Cream Shot ultra hydraterende Gezichtscrème 7% Barrièreconcentraat 50 ml

€ 4,90
Inclusief belasting
117553

Perfect voor de droge en zeer droge huid, zorgt voor diepe hydratatie en regeneratie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Eveline Cream Shot ultra hydraterende Gezichtscrème 7% Barrièreconcentraat 50 ml

Een revolutionair product op het gebied van huidverzorging, met een actief barrièreconcentraat van 7% dat de hydrolipidenbarrière intensief hydrateert en herstelt. De geavanceerde formule met hyaluronzuur zorgt voor langdurige hydratatie en NMF (Natural Moisturizing Factor) voorkomt effectief uitdroging van de huid. De toevoeging van elektrolyten versterkt de beschermende barrière, waardoor de elasticiteit en gladheid van de huid wordt verbeterd. De crème heeft een lichte maar rijke consistentie die snel wordt opgenomen zonder een vettig laagje achter te laten. De delicate geur maakt het aanbrengen een moment van plezier en ontspanning. Perfect voor mensen met een droge, zeer droge, vochtarme huid en met een verstoorde hydrolipidenbarrière. Een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een effectieve oplossing voor problemen die verband houden met een droge en uitdroging van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond een passende hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gelijkmatig verdelen en laten intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), capryl-/caprinezuurtriglyceride, propaandiol, cetylalcohol, butyrospermum parkii-boter, glycerylstearaten, myristylmyristaat, dinatriumcetearylsulfosuccinaat, C13-15-alkaan, niacinamide, betaïne, acacia senegal-gom, mangifera indica-zaadboter, salvia hispanica-zaad Olie, tocoferylacetaat, natriumhyaluronaat, Hyaluronic Acid , natriumhyaluronaat-crosspolymeer, zeewater, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, Paeonia Lactiflora-wortelextract, trehalose, glucose, ureum, fructose, natrium-PCA, Magnesium , zinkgluconaat, Copper , glycolzuur, Melkzuur, appelzuur, wijnsteenzuur, fenoxyethanol, hydroxyacetofenon, ethylhexylglycerine, xanthaangom, parfum (geur), glycerine, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, pentyleenglycol, glycine, natriumglutamaat, butyleenglycol, lysine, kaliumhydroxide, natriumhydroxide, kaliumsorbaat , Natriumbenzoaat, Citroenzuur, Dimethylfenethylacetaat, Hexamethylindanopyran, Terpineol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117553
veel

Specifieke referenties

Eveline Cream Shot ultra...

€ 4,90
group_work Cookie toestemming