Hairmate Hero versterkende haarshampoo voorkomt haaruitval 250 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Deze shampoo is geschikt voor normaal, verzwakt haar en haar met overmatige haaruitval

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Hairmate Hero versterkende haarshampoo voorkomt haaruitval 250 ml

Versterkende shampoo is een speciaal product gemaakt voor mannen die voor de conditie van hun haar willen zorgen, vooral als het de neiging heeft uit te vallen. Deze shampoo is geschikt voor normaal, verzwakt haar en haar met overmatige haaruitval.

Shampoo-actie:

-Voorkomen van haaruitval: De shampoo bevat Uyaku-wortelextract, ook wel het "levenselixer" genoemd. Dit ingrediënt stimuleert de haarzakjes, waardoor overmatig haarverlies wordt voorkomen. Hierdoor wordt je haar sterker en resistenter.

-Ondersteuning van het natuurlijke microbioom van de hoofdhuid: helpt het natuurlijke microbioom van de hoofdhuid te behouden, wat belangrijk is voor de gezondheid en conditie ervan. Hierdoor kan uw hoofdhuid een gezonde haargroei beter ondersteunen.

-Stimuleer de haarzakjes: Iers mosextract, dat in de shampoo zit, helpt de haarzakjes te stimuleren, wat bijdraagt aan de groei van gezond haar.

Actieve ingrediënten:

-Iers mosextract: dit ingrediënt heeft haarzakjesstimulerende eigenschappen en helpt het haar te versterken, waardoor het er gezond blijft uitzien.

-Uyaku-wortelextract: staat bekend om zijn anti-haaruitval eigenschappen. De werking ervan is het belangrijkste voordeel van de shampoo in de strijd tegen haaruitval.

De shampoo is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van mannenhaar, waardoor hij elke dag gebruikt kan worden. Het helpt gezond haar te behouden en kan een belangrijk element zijn van de verzorging van de conditie van uw haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdunnen met water. Zachtjes masseren en schuimen. Spoel met water

SAMENSTELLING

Iers mosextract, Uyaku Aqua wortelextract, Cocamidopropylhydroxysultaïne, natriumcocoylisethionaat, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, glycerine, Coconut , natriumisethionaat, gehydrolyseerde zijde, Gossypium Herbaceum-zaadolie, polyquaternium-7, cetrimoniumchloride, quaternium-95, styreen/acrylaten Copolymeer, polyquaternium-10, PEG-120 methylglucose trioleaat, propaandiol, parfum, natriumlaurylsulfaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, benzoëzuur, citroenzuur, benzylbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114052
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904365746199

Hairmate Hero versterkende...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies