BasicLab Capillus stimulerende shampoo tegen haaruitval 500 ml

€ 16,60
Inclusief belasting

De shampoo ondersteunt de groei en versterkt het haar, waardoor het bijdraagt aan de verbetering ervan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

BasicLab Capillus stimulerende shampoo tegen haaruitval 500 ml

De gespecialiseerde shampoo is ontwikkeld voor verzwakt haar dat gevoelig is voor uitvallen. De werking is gebaseerd op ingrediënten die de haargroei en -versterking ondersteunen, waardoor de conditie ervan wordt verbeterd. Zowel vrouwen als mannen kunnen deze shampoo gebruiken.

Shampoo-actie:

- Biotyna : Biotine speelt een sleutelrol bij de productie van keratine, een essentieel bestanddeel van haar. Het helpt de haardikte te vergroten en de haarelasticiteit te verbeteren, en kan ook de overmatige talgproductie door de talgklieren verminderen.

-Arnica bergbloemextract: Dit ingrediënt versterkt de hoofdhuid, gaat irritatie tegen en verbetert de bloedcirculatie, wat een betere voeding van de haarzakjes bevordert.

-Rozemarijnbladextract: Stimuleert de haargroei, bestrijdt roos en overmatige talgafscheiding, reinigt en verfrist de hoofdhuid. Het versterkt de haarzakjes en vermindert haaruitval.

-Uienextract: Dit ingrediënt voedt en stimuleert de groei van nieuw haar.

-Ginsengwortelextract: Heeft sterke antioxiderende en regeneratieve eigenschappen, die helpen beschadigd haar weer op te bouwen, de haarzakjes te versterken en de haargroei te stimuleren.

- Aminozuurcomplex (arginine, citrulline, ornithine): stimuleert de haarzakjes en levert actieve ingrediënten die nodig zijn voor de haargroei, waardoor ze sterker en sneller worden.

-Cafeïne: Stimuleert de microcirculatie op de hoofdhuid en versterkt de haarzakjes.

-Niacinamide: hydrateert en voedt de haarvezel effectief, wat bijdraagt aan een gezonde glans en algehele verbetering van de haarconditie.

Resultaten:

-Haar wordt sterker en de algehele conditie wordt verbeterd.

-Haaruitval wordt verminderd.

-Nieuw haar, zogenaamd "babyhaartjes" verschijnen sneller.

-Haar ziet er gezond uit en wordt beter bestand tegen negatieve invloeden van externe factoren.

Deze shampoo schuimt weinig en is veelvuldig te gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op natte hoofdhuid en haar, masseren tot schuim ontstaat en 3-4 minuten op de hoofdhuid laten zitten. Spoel vervolgens grondig uit. Bij contact met de ogen grondig spoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Dinatrium Laureth Sulfosuccinaat, Cocamidopropyl Betaïne, Laureth-2, Lauryl Glucoside, Polysorbaat 20, Glycerine, Cafeïne, Niacinamide, Panthenol , Magnesium , Zinkgluconaat, Copper , Gehydrolyseerde keratine, Gehydrolyseerde soja-eiwit, Propaandiol, Zink PCA, Glucose, Ornithine HCl, Arginine HCl, Panax Ginseng wortelextract, Citrulline, Glucosamine HCl, Pyridoxine HCl, Allium Cepa (ui) bolextract, Biotine, Chamomilla Recutita bloemenextract, Arnica Montana bloemenextract, Rosmarinus Officinalis bladextract, Propyleenglycol, Polyquaternium-10 , Polyquaternium-11, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114350

Specifieke referenties

ean13
5907637951482

BasicLab Capillus...

€ 16,60
group_work Toestemming voor cookies