• -€ 4,00
  • topdeal
  • - € 4,00

Het gewone multipeptide- Serum voor haargroei 60 ml

€ 25,40
€ 29,40
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 26,40

De werking serum omvat onder meer hydratatie, versterking van de hoofdhuid, ondersteuning van regeneratie en verhoging van de haargroei

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11

Het gewone multipeptide- Serum voor haargroei 60 ml

Multi Peptide Serum for Hair Density is een geconcentreerd leave-in serum dat is ontworpen om de hoofdhuid te ondersteunen en het effect van dikker, dichter en voller haar te bereiken. De lichte formule combineert peptidetechnologie met verschillende plantenextracten en biedt uitgebreide verzorging. De cafeïne in het serum stimuleert de microcirculatie van de hoofdhuid en bevordert tegelijkertijd de haargroei. Het peptidecomplex simuleert, net als Biotinoyl Tripeptide-1, de microcirculatie van de huid en ondersteunt de haargroei, terwijl Acetyl Tetrapeptide-3 ontstekingsremmende eigenschappen heeft en haaruitval voorkomt. Bovendien ondersteunt veldklaverbloemextract de genezing van ontstekingen en heeft het jeukwerende eigenschappen, terwijl groene thee-extract antioxidanten bevat, hydrateert en reguleert de werking van de talgklieren. Europees lariksextract voorkomt effectief haaruitval. Het serum heeft een pH variërend van 4,75 tot 5 .

Het product bevat:

-Cafeïne - stimuleert de microcirculatie van de huid, stimuleert de haargroei,

-Biotinoyl Tripeptide-1 - peptidecomplex, simuleert de microcirculatie van de huid, ondersteunt de haargroei,

-Acetyl Tetrapeptide-3 - peptidecomplex, ontstekingsremmend, voorkomt haaruitval,

- Veldklaverbloemextract - ondersteunt de genezing van ontstekingen, heeft jeukwerende eigenschappen,

-Groene thee-extract - bevat antioxidanten, hydrateert en reguleert de werking van de talgklieren,

-Europees lariksextract - voorkomt haaruitval.

De werking van het product omvat onder meer hydratatie, versterking van de hoofdhuid, ondersteuning van regeneratie en verhoging van de haargroei. De fabrikant raadt dit product aan voor dun, dunner wordend en vallend haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een paar druppels van het product grondig in de hoofdhuid. Na het aanbrengen uw haar of hoofdhuid niet wassen. Gebruik het serum 's nachts.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, butyleenglycol, glycerine, cafeïne, biotinoyltripeptide-1, acetyltetrapeptide-3, Larix Europaea- Wood , Pisum Sativum-extract, Scutellaria Baicalensis-wortelextract, Triticum Vulgare-kiemextract, Glycine Soja-kiemextract, Trifolium Pratense Bloemenextract, Camellia Sinensis-bladextract, Apigenine, Oleanolzuur, Arginine, Glycine, Calcium , Zinkchloride, Melkzuur, Gluconolacton, Dextraan, Maltodextrine, Hydroxyethylcellulose, Xanthaangom, Pentyleenglycol, Dimethylisosorbide, Polysorbaat 20, PPG-26- Buteth-26, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, natriummetabisulfiet, natriumbenzoaat, fenoxyethanol, chloorfenesine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114514
just a few left

Specifieke referenties

ean13
769915194647

Het gewone multipeptide-...

€ 29,40 € 25,40
group_work Toestemming voor cookies