Joanna Pastel Color Haarkleuringsshampoo Jeans 35 gr

€ 1,80
Inclusief belasting

Creëer een uniek imago met Pastel Color Jeans!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Joanna Pastel Color Haarkleuringsshampoo Jeans 35 gr

Ontdek je eigen stijl met de Pastel Colour Jeans lijn! Met deze kleurshampoo kun je beslissen of je pastelkleur op het hele haar wilt, alleen op de punten of misschien in de highlights. De keuze is aan jou!

De belangrijkste kenmerken:

-Ontworpen om te kleuren: Perfect voor het creëren van een nieuw beeld door het hele haar, de punten of highlights te kleuren.

-Gaat minimaal 10 wasbeurten mee: Het intense kleureffect houdt minimaal 10 wasbeurten aan en past zich aan de oorspronkelijke haarkleur en de conditie ervan aan.

-Geleidelijke spoeling: De kleur vervaagt geleidelijk uit het haar, waardoor flexibele stijlveranderingen mogelijk zijn. Het is echter niet 100% wasbaar.

-Onzichtbaar op donkerbruin en zwart: voornamelijk aanbevolen voor zeer licht, licht en geblondeerd haar, het effect is mogelijk minder zichtbaar op donkerbruin en zwart.

HOE TE GEBRUIKEN

Trek handschoenen aan, bescherm je kleding met een handdoek en verdeel het product gelijkmatig over gewassen, vochtig haar of geselecteerde delen. Laat het 20 minuten intrekken, spoel het daarna grondig uit en droog je haar.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115688
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901018017460

Joanna Pastel Color...

€ 1,80
group_work Toestemming voor cookies