OnlyBio Hair in Balance express Gladmakende haarconditioner met verhelderende werking 200 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

De hair smoothing conditioner is een tweefasenproduct dat uw haar oogverblindende zachtheid en glans geeft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

OnlyBio Hair in Balance express Gladmakende haarconditioner met verhelderende werking 200 ml

De hair smoothing conditioner is een tweefasenproduct dat uw haar oogverblindende zachtheid en glans geeft. De natuurlijke, veganistische formule is gebaseerd op tsubaki-olie en papaja-extract, die het haar intensief hydrateren en glad maken. Bovendien bevat de conditioner deeltjes die prachtig glinsteren in het licht, wat voor extra glans zorgt. De sensuele geur van vanille en kokos maakt de verzorging tot een aangename ervaring en brengt je in een positieve stemming. Deze express conditioner met een verhelderend effect is perfect voor droog en dof haar zonder glans. Laat je haar genieten van zachtheid en glans met deze unieke Hair in Balance conditioner van OnlyBio.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner aan op gewassen en handdoekdroog haar, waarbij je je vooral concentreert op de punten en droge plekken. Masseer de conditioner zachtjes in je haar om het product gelijkmatig te verdelen. Spoel de conditioner niet uit. Laat het op je haar zitten om het te laten werken. Indien nodig kun je de conditioner op zowel vochtig als droog haar gebruiken als gladmakend serum . Style je haar zoals gewoonlijk.

SAMENSTELLING

Aqua , Cyclopentasiloxaan, Fenyltrimethicon, Propaandiol, Natriumpolyitaconaat, Camellia Japonica Zaadolie, Carica Papaya Fruitextract, Camellia Sinensis ( Green Tea ) Bladextract, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat/Capraat, Ceratonia Siliqua (Johannesbrood) Gom, Xanthaangom, Glycerine, Silica, Mica, Calcium Aluminium Borosilicaat, CI 77891, 77491, CI 77861, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Natriumdehydroacetaat, Parfum, Citronellol, Coumarine, Hydroxycitronellal, Limoneen , Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116232
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805285049

OnlyBio Hair in Balance...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies