ONLYBIO Hair in Balance Rypacz Intensief reinigende haarshampoo 400 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Het reinigt zowel de lokken als de hoofdhuid fantastisch en verwijdert onzuiverheden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
32

ONLYBIO Hair in Balance Rypacz Intens reinigende haarshampoo

Rijpe shampoo is een geweldig product dat de set voor bewuste haarverzorging zal aanvullen. Het reinigt op fantastische wijze zowel de lokken als de hoofdhuid, verwijdert onzuiverheden, verzorgt de bovenbouw en resten van stylingcosmetica. Het zorgt ervoor dat je overtollige eiwitten of aanhechtende siliconen kwijtraakt. Ondanks zijn sterke werking bevat het geen wasmiddelen zoals SLS of SLES. Het is rijk aan veel verzorgende ingrediënten. Onder hen is brandnetelextract, dat de afscheiding van talg reguleert, waardoor snelle olieachtige lokken worden voorkomen. Klei verlengt de frisheid van het haar en reflecteert het aan de wortels, terwijl paardestaartextract het voedt en de groei stimuleert. De originele combinatie van munt en kokos prikkelt de zintuigen

HOE TE GEBRUIKEN

Afhankelijk van individuele behoeften - een keer per week of minder vaak. Grijp naar shampoo wanneer je haar gewassen moet worden. Masseer een kleine hoeveelheid shampoo zachtjes in de hoofdhuid. Als u uw haar vaak wast, hoeft u het niet over de hele lengte grondig te reinigen - het schuim dat stroomt tijdens het uitspoelen van de shampoo is voldoende.

SAMENSTELLING

Aqua , Natrium Coco-Sulfaat, Coco-Glucoside, Natrium Olivamfoacetaat, Glycerine, Kaolien, Urtica Dioica Blad Extract, Equisetum Arvense (Paardenstaart) Blad Extract, Glyceryl Oleaat, Tocoferol, Natrium Chloride, Kaliumsorbaat, Natrium Benzoaat, Citroenzuur, Parfum, Citral, Linalool.

106273
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209843046

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies