Anwen Conditioner voor medium poreus haar Protein Magnolia 200 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
13
Beschikbaar

Anwen Conditioner voor medium poreus haar Protein Magnolia 200 ml

Haar broos, dof en futloos? Dit is een teken dat ze proteïne missen! De conditioner bevat in zijn samenstelling een passende samenstelling van eiwitten, die door hun structuur optimaal zijn afgestemd op de behoeften van medium poreus haar. Eiwitten zullen defecten in de structuur van het haar herstellen en het gladder, vloeiender en glanzender maken. De aangename geur van magnolia zal de haar-SPA aangenamer maken.

- melkeiwitten,

- haver eiwitten

- gehydrolyseerde keratine.

Eiwitten in de conditioner voor medium poreus haar zijn zo geselecteerd dat ze de haarschacht van binnenuit doordringen en reconstrueren, zonder ze te verzwaren. Gehydrolyseerde keratine werkt perfect bij de verzorging van medium poreus haar, vanwege de structuur die het meest lijkt op de basisbouwsteen. Dankzij zijn formaat dringt het niet alleen diep door in de haarschacht, maar vult het ook permanent eiwitverliezen aan. Gehydrolyseerde melkeiwitten met een molecuulgewicht van 1000 Da zorgen voor een optimale penetratie en regeneratie van het haar van binnenuit. Gehydrolyseerde havereiwitten met een vergelijkbaar molecuulgewicht van 1000 Da en penetrerend vermogen zijn ook rijk aan natuurlijke oligosacchariden die een sterk hydraterende werking hebben.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner aan op gewassen en vochtig haar. Een paar minuten op het haar laten inwerken en daarna uitspoelen met water. Gebruik afwisselend met andere Anwen-conditioners: hydraterend en verzachtend, afhankelijk van de behoeften van uw haar.

SAMENSTELLING

Aqua, cetearylalcohol, behentrimoniumchloride, PPG-3 benzylethermyristaat, gehydrolyseerde melkproteïne, gehydrolyseerde haver, gehydrolyseerde keratine, cetrimoniumchloride, zetmeelhydroxypropyltrimoniumchloride, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, parfum.

101224
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907222404102

Anwen Conditioner voor...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies