Barwa Honey Hair Versterkende en regenererende shampoo voor zeer beschadigd haar Honing, Propolis & Royal Jelly 480 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Honingregenererende shampoo reinigt en voedt de hoofdhuid en het haar zacht maar effectief

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Barwa Honey Hair Versterkende en regenererende shampoo voor zeer beschadigd haar Honing, Propolis & Royal Jelly 480 ml

Regenererende honingshampoo is gemaakt voor de intensieve verzorging van zeer beschadigd haar. Honingregenererende shampoo reinigt en voedt de hoofdhuid en het haar zacht maar effectief. De unieke formule is gebaseerd op kostbare natuurschatten, zoals honing, koninginnengelei en propolis, die de conditie van het haar spectaculair verbeteren en het een uitstekende voeding, kracht en bescherming geven. Bovendien voeden biotyna en bioflavonoïden de haarzakjes en regenereren ze de lokken over hun gehele lengte. Het prebioticum ondersteunt het microbioom van huid en haar en beschermt ze tegen de schadelijke effecten van externe factoren. Het effect is een diepe regeneratie, versterking en bescherming van zowel haar als hoofdhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng shampoo aan op nat haar. Masseer zachtjes om schuim te creëren. Grondig spoelen. Herhaal de handeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , natrium C14-16 olefinesulfonaat, cocamidopropylbetaïne, mel-extract, Royal Jelly extract, mel, propolis-extract, bioflavonoïden, biotine, alfa-glucanoligosaccharide, glycerine, trehalose, Panthenol , linolzuur, linoleenzuur, tocoferylacetaat, retinylpalmitaat , Pyridoxine HCl, Cocamidopropylamine Oxide, Coco-Glucoside, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearaat, Polyquaternium-7, PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumchloride, citroenzuur, propyleenglycol, polysorbaat 20, butyleenglycol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

Honey Hair regenererende shampoo is gemaakt voor de intensieve verzorging van zeer beschadigd haar. Honey Hair regenererende shampoo reinigt en voedt de hoofdhuid en het haar zacht maar effectief. De unieke formule is gebaseerd op kostbare natuurschatten, zoals honing, koninginnengelei en propolis, die de conditie van het haar spectaculair verbeteren en het een uitstekende voeding, kracht en bescherming geven. Bovendien voeden biotine en bioflavonoïden de haarzakjes en regenereren ze de lokken over hun gehele lengte. Het prebioticum ondersteunt het microbioom van huid en haar en beschermt ze tegen de schadelijke effecten van externe factoren. Het effect is een diepe regeneratie, versterking en bescherming van zowel haar als hoofdhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng shampoo aan op nat haar. Masseer zachtjes om schuim te creëren. Grondig spoelen. Herhaal de handeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua, natrium C14-16 olefinesulfonaat, cocamidopropylbetaïne, mel-extract, koninginnengelei-extract, mel, propolis-extract, bioflavonoïden, biotine, alfa-glucanoligosaccharide, glycerine, trehalose, panthenol, linolzuur, linoleenzuur, tocoferylacetaat, retinylpalmitaat , Pyridoxine HCl, Cocamidopropylamine Oxide, Coco-Glucoside, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearaat, Polyquaternium-7, PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumchloride, citroenzuur, propyleenglycol, polysorbaat 20, butyleenglycol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114578
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902305009014

Barwa Honey Hair...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies