Ronney Professional herstellend masker voor droog en broos haar Keratin Complex 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Voor gezond, glanzend haar en elke dag een mooi kapsel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Ronney Professional regenererend masker voor droog en broos haar Keratin Complex 1000 ml

Het wederopbouwmasker voor droog en broos haar is een product dat is ontworpen om de haarstructuur volledig opnieuw op te bouwen. De belangrijkste eigenschappen van het masker zijn:

-Versterking en wederopbouw van het haar: het masker versterkt en herstelt verzwakt haar intensief, waardoor de natuurlijke kracht wordt hersteld.

-Verzacht de lokken en voorkomt kroezen: Dankzij het keratinegehalte maakt het masker het haaroppervlak perfect glad en voorkomt het kroezen.

-Consolidatie van gespleten haarpunten en bescherming tegen hoge temperaturen: Het masker helpt gespleten haarpunten te verbinden en beschermt ze tegen de schadelijke effecten van hoge temperaturen tijdens het stylen.

-Keratine, het hoofdingrediënt van dit masker, is uiterst effectief bij het opnieuw opbouwen en versterken van het haar. Herstelt effectief schade aan de haarstructuur en herstelt het gezonde uiterlijk en de glans. Keratine maakt het haar perfect glad en elimineert het probleem van kroezen en statische elektriciteit. Bovendien maakt het het kammen en stylen van je haar gemakkelijker. Het masker is een uitgebreid product dat het haar beschermt tegen de schadelijke effecten van hoge temperaturen en de vernieuwing van haarcellen stimuleert, waardoor de lokken over de gehele lengte dikker worden.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid van het masker op nat haar, voer een zachte hoofdhuidmassage uit gedurende 1-2 minuten, laat het masker vervolgens ongeveer 5 minuten op het haar zitten en spoel het vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Cetrimoniumchloride, Glycerylstearaat, Keratine Aminozuren (keratine aminozuur), Parfum, Ethylhexyl Palmitaat, Cyclopentasiloxaan, Dimethicon, Tetranatrium EDTA, Citroenzuur (citroenzuur), Dinatrium EDTA, DMDM Hydantoïne. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112800
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589154728

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies