Ronney Professional Versterkend Masker voor droog en verzwakt haar Macadamia Oil 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Na gebruik wordt het stylen veel gemakkelijker en ziet je haar er op elk moment van de dag fantastisch uit

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ronney Professional versterkingsmasker voor droog en verzwakt haar Macadamia Oil 1000 ml

Versterkend masker voor droog en broos haar is een product dat speciaal is gemaakt voor zwak en droog haar en dat de lokken zichtbaar regenereert en verjongt. De belangrijkste eigenschappen van dit masker zijn:

-Uitstekende regeneratie en verjonging: het masker regenereert en verjongt het haar intensief en herstelt het gezonde uiterlijk.

-Diepe hydratatie en hydratatie: Dankzij het gehalte aan macadamia-olie hydrateert en hydrateert het masker het haar diep, waardoor het juiste vochtniveau wordt hersteld.

-Onhandelbare lokken gladmaken en temmen: De formule van het masker maakt de haarstructuur glad en temt weerbarstige lokken, waardoor het kapsel gemakkelijker te stylen is.

Macadamia-olie staat bekend om zijn uitstekende compatibiliteit met de menselijke huid. Het dringt effectief diep door in de haarvezel, voedt het en laat ego langdurig hydraterend effect achter. Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten complementeert het masker de haarstructuur, maakt het glad en temt het weerbarstige lokken.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid van het masker op nat haar, voer een zachte hoofdhuidmassage uit gedurende 1-2 minuten, laat het masker vervolgens ongeveer 5 minuten op het haar zitten en spoel het vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Cetrimoniumchloride, Glycerylstearaat, Macadamia Ternifolia Zaadolie (macadamianootolie), Olusolie (plantaardige olie), Parfum, Ethylhexylpalmitaat, Dimethicon, Cyclopentasiloxaan, Tetranatrium EDTA, Citroenzuur (citroenzuur), DMDM Hydantoïne. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112801
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589154766

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies