Ronney Professional voedend masker voor dof en droog haar Aloe Ceramiden 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Een uniek haarmasker met aloë en ceramiden is een uitstekend product speciaal gemaakt voor dof en droog haar.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Ronney Professional Voedend Masker voor dof en droog haar Aloe Ceramides 1000 ml

Een uniek haarmasker met aloë en ceramiden is een uitstekend product speciaal gemaakt voor dof en droog haar dat intensieve verzorging vereist. Dit voedende masker voedt, hydrateert en herstelt de natuurlijke lipidebarrière van het haar perfect.

De belangrijkste kenmerken en eigenschappen van het Aloe Ceramides hydraterende haarmasker zijn:

-Intensieve voeding en hydratatie: het masker voorziet het haar van essentiële voedingsstoffen en hydrateert het diep, waardoor de elasticiteit en intense hydratatie worden hersteld.

-Reconstructie van de lipidenbarrière: Ceramiden spelen een sleutelrol en fungeren als een "cement" dat de haarstructuur van binnenuit versterkt, waardoor het resistenter en gezonder wordt.

-Elasticiteit en glans: Na gebruik van het masker wordt het haar flexibeler en krijgt het een natuurlijke glans, wat zich vertaalt in een aantrekkelijk uiterlijk van het kapsel.

-Ondersteuning in de strijd tegen roos: Dankzij de hydraterende eigenschappen helpt het masker roos te bestrijden en stimuleert het de groei van de haarzakjes.

-Verzacht hoofdhuidirritaties: Aloë-extract verzacht hoofdhuidirritaties en biedt verlichting en comfort.

Geef uw haar uitzonderlijke voeding en hydratatie, waardoor het gezonde uiterlijk, de elasticiteit en de natuurlijke glans worden hersteld. Dit masker is een geweldige keuze voor mensen met onderhoudsvriendelijk haar dat uw natuurlijke schoonheid weerspiegelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid van het masker op nat haar, voer een zachte hoofdhuidmassage uit gedurende 1-2 minuten, laat het masker vervolgens ongeveer 5 minuten op het haar zitten en spoel het vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, cetrimoniumchloride, glycerylstearaat, ceramide NP, parfum, melklipiden, fytosfingosine, ethylhexylpalmitaat, dimethicon, cyclopentasiloxaan, glycerine, tetranatrium-EDTA, citroenzuur, dinatriumfosfaat, melkzuur, chloorhexidinedigluconaat, DMDM Hyda De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112805
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589155824

Ronney Professional voedend...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies