Ronney Professional Holo Shine Star hydraterend masker voor droog en dof haar Aloe 1000 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Intensieve verzorging voor dof en droog haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Ronney Professional Holo Shine Star hydraterend Aloe masker voor droog en dof haar 1000 ml

Intensieve verzorging voor dof en droog haar. Het hydrateert ze diep, beschermt ze tegen uitdrogen en voegt een uitzonderlijke glans toe. Dit masker disciplineert, verzacht en verzacht de strengen, waardoor ze elasticiteit en elasticiteit krijgen. Dankzij het gehalte aan ceramiden herstelt het de lipidebarrière van het haar, wat zich vertaalt in een gezond uiterlijk van het kapsel. Als je haar droog, ruw en dof is, is een masker met ceramiden een uitstekende keuze om de glans en elasticiteit te herstellen en het probleem van kroezen te verhelpen.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid van het masker op nat haar, voer een zachte hoofdhuidmassage uit gedurende 1-2 minuten, laat het masker ongeveer 5 minuten op het haar zitten en spoel het daarna grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Cetrimoniumchloride, Glycerylstearaat, Ceramide NP (ceramiden), Parfum, Melklipiden (melklipiden), Fytosfingosine, Ethylhexylpalmitaat, Dimethicon, Cyclopentasiloxaan, Glycerine (glycerine), Tetranatrium-EDTA, Citroenzuur, Dinatriumfosfaat, Melkzuur Zuur (melkzuur), chloorhexidinedigluconaat, DMDM hydantoïne. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112821
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589156913

Ronney Professional Holo...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies