Nacomi Next Level Face Serum corrigerende huidskleuren 30 ml

€ 10,90
Inclusief belasting

Vermindert verkleuring en egaliseert de huidskleur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11
Niet op voorraad

Nacomi Next Level Face Serum corrigerende huidskleuren 30 ml

Dankzij de aanwezige ultrastabiele vorm van vitamine C stimuleert het corrigerende serum de synthese van collageen, vermindert het verkleuring en egaliseert het de teint. Gecombineerd met Lipochroman, ferulinezuur, veganistisch alternatief slakkenslijm en vitamine E, beschermt het cellen tegen schade als gevolg van oxidatieve stress, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Het serum verrijkt met een prebioticum helpt de beschermende barrière van de huid te versterken, herstelt de natuurlijke bacteriële microflora en geeft de huid een stralende gloed. De ultrastabiele vorm van vitamine C biedt de huid bescherming tegen fotoveroudering en de negatieve invloed van externe factoren. Als sterke en bewezen antioxidant is het, samen met de aanwezige vitamine E, een ideaal element van anti-aging . Bovendien vermindert vitamine C, door de collageensynthese te stimuleren, niet alleen rimpels, maar voorkomt het ook de vorming van nieuwe. Het helpt om een doffe, grijze en vermoeide huid met een ongelijkmatige kleur een natuurlijke en stralende gloed te geven.

Lipochroman™ Molecule beschermt biomoleculen en cellulaire functies tegen schade als gevolg van oxidatieve stress en ondersteunt ontgifting. Het helpt de tekenen van huidveroudering te verminderen, het uiterlijk te verbeteren en de teint te egaliseren. Het veganistische alternatief van slakkenslijm is een sterke antioxidant die effectief de zichtbaarheid van littekens en striae vermindert en de huid diep hydrateert, waardoor deze stevig en elastisch wordt. Glycoproteïnen verkregen uit rode ginseng stimuleren de vernieuwing en regulatie van keratinocyten en maken zo het huidoppervlak glad en helder.

Het aanwezige ferulinezuur neutraliseert niet alleen de schadelijke effecten van vrije radicalen, waardoor het oxidatieve stress vermindert, maar heeft ook een verzachtende en ontstekingsremmende werking. Het beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van zonnestraling en vermindert verkleuring. Bovendien helpt ferulinezuur andere antioxidanten te stabiliseren en hun gunstige effect op de huid te versterken.

De combinatie van baobabolie en hennepolie hydrateert intensief, verzacht en kalmeert irritaties. Het voedt perfect de grijze en vermoeide huid en kalmeert ook ontstekingen. Het verstopt de poriën niet, dus het veroorzaakt geen mee-eters. Bovendien vermindert het huidverkleuring en egaliseert het de teint. Het ondersteunt de regeneratie en stelt u in staat om het in goede conditie te houden.

Ecodermin bestrijdt huidproblemen als gevolg van microbiologische onevenwichtigheden en helpt de natuurlijke afweer van de huid te behouden. Dit selectieve prebioticum helpt de beschermende barrière van de huid te versterken en herstelt de natuurlijke bacteriële microflora. Geeft de huid welzijn en comfort.

HOE TE GEBRUIKEN

's Ochtends en/of 's avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken. Gebruik voor het aanbrengen van crème/olie. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op een beschadigde/geïrriteerde huid. Beschermen tegen kinderen. Stop het gebruik als er bijwerkingen optreden. Niet gebruiken met andere preparaten die retinol en AHA , BHA- en PHA -zuren bevatten. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om overdag crèmes met een SPF 50-filter te gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Glycerine, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Propaandiol, Adansonia Digitata Zaadolie, Cannabis Sativa Zaadolie, Cetyl Alcohol, Lactitol, Xylitol, Tocoferyl Acetaat, Dimethylmethoxy Chromanol, Ferulinezuur, Natriumhyaluronaat , Gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, glycoproteïnen, Copper , natriumcitraat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, kaliumcetylfosfaat, natriumbenzoaat, natrium-PCA, natriumhydroxide, trinatrium-NTA, kaliumsorbaat, dehydroazijnzuur, benzylalcohol. De exacte samenstelling staat op de verpakking

109114

Specifieke referenties

ean13
5902539717129

Nacomi Next Level Face...

€ 10,90
group_work Toestemming voor cookies