You&Oil Tandpasta met afrodisiacum For Her 90 g

€ 5,70
Inclusief belasting

Afrodisiacum tandpasta

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

You&Oil Tandpasta met afrodisiacum For Her 90 g

De tandpasta is geïnspireerd op de resultaten van uitgebreid onderzoek naar aromatherapie. Deze lustopwekkende tandpasta is niet alleen ontworpen als een bioactief, natuurlijk mondverzorgingsproduct, maar ook als een zeer effectieve libido-versterker. De hoofdingrediënten van beide soorten tandpasta's werken in synergie met elkaar en creëren een unieke combinatieformule die werkt als een seksstimulans voor hem en haar. Samen gebruikt produceren deze pasta's een verkwikkend aroma, verminderen seksuele spanning, ontspannen spieren, prikkelen en verhogen euforie tijdens de handeling. Zorg er dus voor dat u vroeg opstaat om de vruchten te plukken van uw nieuwe mondverzorgingsroutine. In aromatherapie is jasmijnolie, gebruikt om geheugen en denkvaardigheden te ontwikkelen, effectief bij de behandeling van depressie, hoge bloeddruk en angst. Recente studies hebben een breed scala aan biologische activiteit aangetoond - antimicrobieel, ontstekingsremmend, antiviraal. Deze olie wordt gebruikt om het gevoel van euforie tijdens seks te versterken en om seksuele angst te verminderen. De essentiële olie van jasmijn die in deze tandpasta wordt gebruikt, werkt in synergie met de etherische olie van kardemom die wordt gebruikt in de " afrodyzjak tandpasta voor hem" en wekt lust op voor beide. Whitening tandpasta met geactiveerde kokosnoot houtskool. Maakt tanden effectief witter. Het bromelaïne-enzym in het ananasextract reinigt zacht de tanden en voorkomt de vorming van gaatjes. Mineraalwater rijk aan elementen zoals Mg, Ca, Na en K versterkt het glazuur en bestrijdt gaatjes.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een beetje tandpasta aan op een vochtige tandenborstel en maak met ronddraaiende bewegingen je tanden grondig schoon. Was ze minstens twee keer per dag gedurende 2-3 minuten - 's morgens en voor het slapen gaan.

SAMENSTELLING

Calcium , aqua ( water ), sorbitol, cocos nucifera ( coconut ) olie, glycerine, natriumkokossulfaat, menthol, xanthaangom, kokoscaprylaat, natriumchloride, jasminum sambac ( jasmine ) bloemolie, natriumbenzoaat, stevioside, citrus nobilis ( orange ) schilolie, kaliumsorbaat, melaleuca alternifolia (tea tree) bladolie, chlorofylline- copper , ananas sativus (ananas) extract, maltodextrine, houtskoolpoeder, minerale zouten, benzylalcohol, limoneen, linalool. De exacte en actuele samenstelling staat op de verpakking

108547

Specifieke referenties

ean13
4779035862780

You&Oil Tandpasta met...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies