Isana Cherry 4,8 g

€ 1,90
Inclusief belasting

Lip Care Cherry is een lipverzorgingsproduct dat hydratatie, bescherming en een aangename fruitige geur biedt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Isana Cherry 4,8 gram

Lip Care Cherry is een lipverzorgingsproduct dat hydratatie en een fruitige geur biedt. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en ingrediënten van dit product:

-Langdurige hydraterende verzorging: Het product zorgt voor langdurige hydratatie van de lippen, wat belangrijk is om de lippen te beschermen tegen uitdroging.

-Vitamine E: Vitamine E is een ingrediënt met antioxiderende en hydraterende eigenschappen. Helpt de elasticiteit en het gezonde uiterlijk van de huid te behouden, inclusief de huid van de lippen.

-Kokosolie: Kokosolie staat bekend om zijn hydraterende en verzorgende eigenschappen. Helpt de lippen te verzachten en te voeden.

-Microplasticvrij: Het product is microplasticvrij, wat betekent dat het geen plastic microbolletjes bevat die impact kunnen hebben op het milieu.

-Geen minerale of siliconenoliën: Lip Care Cherry bevat geen minerale of siliconenoliën, wat gunstig kan zijn voor veel mensen die deze ingrediënten in hun huidverzorgingsproducten vermijden.

-Geen bewaarmiddelen: Het product bevat geen bewaarmiddelen, wat belangrijk kan zijn voor mensen met een gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Meerdere keren per dag, 2-3 keer per dag, of wanneer nodig, zachtjes op de lippen aanbrengen.

SAMENSTELLING

C12-15 Alkylbenzoaat, Ricinus Communis Zaadolie, Ethylhexylstearaat, Isostearyl Isostearaat, Helianthus Annuus Zaad Cera, Oryza Sativa Cera, Ethylhexyl Triazon, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Gehydrogeneerde Ricinusolie, Calcium Aluminium Borosilicaat, Parfum, Cocos Nucifera Olie, Tocoferyl Acetaat, Helianthus Annuus Zaadolie, Prunus Avium Fruit Extract, Tocoferol, Tinoxide, Silica, CI 58000, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114035

Specifieke referenties

ean13
42368649

Isana Cherry 4,8 g

€ 1,90
group_work Toestemming voor cookies