Joanna SENSUAL Vege ontharingscrème voor het gezicht

€ 2,80
Inclusief belasting

Biedt snelle en effectieve ontharing

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Joanna SENSUAL Vege ontharingscrème voor het gezicht

De ontharingscrème is veganistisch vriendelijk omdat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat. Het product is bedoeld voor de gevoelige huid. Zorgt voor een snelle en effectieve ontharing van zelfs de kortste haartjes. De formule is verrijkt met hydraterend aloë vera-extract, wat voorkomt dat de huid uitdroogt. Bovendien beïnvloedt het aanwezige CAPISLOW-ingrediënt de vertraging van de hergroei van haar, dat dunner en kwetsbaarder wordt. Een goed gekozen geurcompositie en een ergonomische spatel maken de behandeling veel prettiger en comfortabeler.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de crème met een spatel gelijkmatig over het huidoppervlak waar u het haar wilt verwijderen. Laat 3-6 minuten intrekken, afhankelijk van het type haar, en verwijder vervolgens voorzichtig de crème van een klein stukje huid met een spatel, waarbij u het effect van de epilator controleert. In het geval van ontharingsbestendig haar raden we aan om de crème iets langer op de huid te laten zitten, aangezien het effect afhangt van de dikte van het haar. Verwijder na de juiste tijd de crème met de spatel samen met de haartjes. Was de huid grondig met warm water en dep ze droog. Vermijd contact met de ogen. Bij oogcontact onmiddellijk met veel water spoelen en deskundig medisch advies inwinnen.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, Calcium , glycerylstearaat SE, propyleenglycol, ceteareth-20, kaliumhydroxide, Butyrospermum Parkii-boter, Larrea Divaricata-extract, Laminaria Hyperborea-extract, Saccharomyces-fermentfiltraat, lecithine, tocoferol, glycerine, fenoxyethanol, sorbinezuur, butyleen Glycol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriummetabisulfiet, parfum, citronellol, alfa-isomethylionon, hexylkaneel, Linalool, CI 77891

105683

Specifieke referenties

ean13
5901018019235

Joanna SENSUAL Vege...

€ 2,80
group_work Toestemming voor cookies