Joko PURE Holistic Care & Beauty Primer met Prebiotica 10 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Deze Primer verbetert niet alleen de conditie van de huid, maar vergemakkelijkt ook het aanbrengen van make-up en verlengt de houdbaarheid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Joko PURE Holistic Care & Beauty Primer met Prebiotica 10 ml

De melkachtige primer is een uiterst effectief product dat de teint en stevigheid van de huid verbetert en tegelijkertijd een gezonde glans geeft. Dankzij de unieke formule verrijkt met prebiotica heeft de primer op vele vlakken een heilzame werking op de huid.

De belangrijkste eigenschappen en actieve ingrediënten van deze primer zijn:

- PREBIOTICA: De primer bevat de natuurlijke prebiotische inuline, die de balans in het huidmicrobioom herstelt. Dit betekent dat het de gezonde bacteriële flora van de huid ondersteunt, wat een gunstig effect heeft op de conditie en beschermende functies.

- LACTOCOCCUS LACTIS BACTERIËN EXTRACT: Dit ingrediënt stimuleert de regeneratieprocessen in de opperhuid en helpt de huid haar gezonde uiterlijk en elasticiteit te behouden.

-AQUAXYL: een diep hydraterend ingrediënt dat de huid langdurig hydrateert en het optimale vochtgehalte behoudt.

-ZOETE AMANDELOLIE: Deze voedende olie werkt intensief om de huid te hydrateren en te voeden, waardoor deze glad en soepel blijft.

Deze primer verbetert niet alleen de conditie van de huid, maar vergemakkelijkt ook het aanbrengen van make-up en verlengt de houdbaarheid. U kunt er zeker van zijn dat uw huid met dit product goed is voorbereid op make-up en dat het effect lang aanhoudt. Gebruik de kracht van natuurlijke ingrediënten om voor de schoonheid en gezondheid van uw huid te zorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng met een pipet aan op een gereinigd gezicht. Eenmaal geabsorbeerd, ga door met het aanbrengen van make-up.

SAMENSTELLING

Aqua , coco-caprylaat/capraat, prunus amygdalus dulcis olie, glycerine, propaandiol, sorbitanstearaat, lactococcus ferment lysaat, dipropyleenglycol, sorbitanlauraat, inuline, xanthaangom, tocoferylacetaat, xylitylglucoside, anhydroxylitol, sorbitollauraat, ethylhexylglycerine, parfum, natrium stearoylglutamaat, polyglyceryl-4-lauraat, caprylhydroxaminezuur, xylitol, dilaurylcitraat, melkzuur, natriumfytaat, natriumchloride, fenylpropanol, levulinezuur, natriumlevulinaat, alcohol De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112031
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903216601809

Joko PURE Holistic Care &...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies