BabyBoom Intensywny Olejek do kąpieli dla dzieci i niemowląt od 1 dnia życia 200 ml (31-03-2023)

€ 6,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Ik ben strong natuurlijke, intensief verzorgende badolie, bedoeld voor de tere huid van kinderen en baby's vanaf de eerste levensdag. Ik ben gemaakt op basis van een natuurlijke veganistische formule en bevat milde wasmiddelen die veilig zijn voor de huid van je baby. Ik versnel de regeneratie van de epidermis. Ik laat de huid soepel en glad.

HOE GEBRUIK JE MIJ?

Schudden voor gebruik. U kunt mij op twee manieren gebruiken, kies de juiste voor uw kind.

Bad: giet me in een badkuip gevuld met water. Een kleine hoeveelheid is voldoende. Als je met mij in bad gaat, hoef je geen wasmiddelen te gebruiken.

Wassen: bevochtig het lichaam van de baby met water, breng me dan aan op de huid van de baby en wrijf het van tevoren zachtjes in uw handen. Verdeel grondig. Spoel met water. Als ik in mijn ogen kom, spoel dan grondig met water. Om je baby zo goed mogelijk te verzorgen, kun je mij gebruiken in combinatie met andere BabyBoom cosmetica.

Gebruik voor uitgebreide verzorging met andere cosmetica uit de BabyBoom-lijn.

WAT KAN IK JOU BIEDEN?

Al na het eerste gebruik herstel ik het gevoel van zachtheid en verminder ik de merkbare ruwheid van de tere babyhuid . Ik voed en hydrateer de huid. Verzacht irritaties en huidveranderingen en versnelt de regeneratie van de opperhuid. Ik laat een delicate lipidenfilm achter op de huid. Mijn consistentie schuimt een beetje, wat de toepassing gemakkelijker maakt.

68016

Specifieke referenties

ean13
5903031255935

BabyBoom Intensywny Olejek...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies