ONLYBIO Kids milde wasgel voor het lichaam vanaf drie jaar 300 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Het product wordt aanbevolen door de Poolse dermatologische vereniging. Product bevat Prebiotics Baby Complex, een natuurlijk beschermend schild van het microbioom de huid van je baby. 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Formule op basis van een complex van milde natural wasstoffen - van verschillende oorsprong. De basis van de formule is een uniek prebiotisch complex speciaal geselecteerde ingrediënten die een positief effect hebben op huid en beschermt het natuurlijke microbioom.
Voedende zonnebloemolie hydrateert de huid en voorkomt overmatige uitdroging, irritatie en werking van de externe omgeving. Als u op zoek bent naar: parabenen, PEG's, siliconen, paraffine, minerale oliën, fosfaten, stoffen van dierlijke oorsprong, die vind je bij ons niet. KOSMOS NATURAL gecertificeerd door Ecocert Greenlife voor naleving van de COSMOS-standaard. VEGAN gecertificeerd. Onze verpakkingen zijn gemaakt van grondstoffen gerecycled en recyclebaar.
Aqua, Coco-Glucoside, Natriumcocosulfaat, Cocamidopropylbetaïne, Glycerine, Levan, Dinatriumcocoylglutamaat, Natriumcocoylglutamaat, Glucose, Natriumsurfactine, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Fructose, Glyceryloleaat, Gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, Natrium Chloride, Citroenzuur, Tocoferol, Kaliumsorbaat, Sucrose, Natriumbenzoaat, Parfum.

100752

Specifieke referenties

ean13
5902811788977

ONLYBIO Kids milde wasgel...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies