ONLYBIO Botanic Clinic Young Treatment anti-rimpel gezichtscrème voor zeer droge huid 50 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Dag- en nachtcrème tegen rimpels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

ONLYBIO Botanic Clinic Young Treatment verstevigende dag- en nachtgezichtscrème voor de rijpere huid 50 ml

De anti-rimpel dag- en nachtcrème is een innovatieve formule, zelfs ideaal voor de gevoelige huid. Het werkt precies in de diepe lagen van de opperhuid, waardoor waardevolle actieve ingrediënten langdurig vrijkomen. Veganistische crème vermindert de schadelijke effecten van vrije radicalen die het verouderingsproces versnellen. Als gevolg hiervan vermindert het effectief rimpels en voegt het stevigheid toe. Bij regelmatig gebruik blijft de huid gevoed en goed gehydrateerd en is de kleur egaal. Het is rijk aan vitamine E, magnolia-extract en squalaan met bewezen anti-aging eigenschappen.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig de huid van het gezicht, de hals en het decolleté grondig en masseer vervolgens een kleine hoeveelheid van de crème - totdat deze is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) boter, Coco-caprylaat/capraat, glycerine, cetearylalcohol, propaandiol, undecaan, kaliumcetylfosfaat, glycerylstearaatcitraat, tocoferol, bakuchiol, magnolia officinalis schorsextract, Prunus Amygdalus Dulcis (zoete amandel) olie, Squalane, Centella Asiatica-extract, glycerylstearaat, glycerylcaprylaat, natriumsurfactine, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, pentyleenglycol, tridecaan, cocamidopropylbetaïne, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, citroenzuur, benzoëzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, parfum , citronellol, geraniol, eugenol, limoneen, linalool. De exacte samenstelling staat op de verpakking

109198
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209840540

ONLYBIO Botanic Clinic...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies