Yumi Niaci Guru Vochtinbrengende gezichtscrème sorbet Spinazie-Komkommer 50 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Vermindert de afscheiding van talg, voorkomt een vette huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Yumi Niaci Guru Vochtinbrengende gezichtscrème - sorbet Spinazie-Komkommer 50 ml

Zorg voor hydratatie en bestrijd huidonvolkomenheden op je gezicht met een product dat een echte kampioen is in het bestrijden van huidproblemen en het geven van hydratatie. Een uitgebreide combinatie van niacinamide, aloë vera en een complex van olijf-, hennep- en tamanu-olie verzacht huidlaesies en voorkomt de vorming van nieuwe.

Actie:

Niacinamide - vermindert talgafscheiding, voorkomt een vette huid, vernauwt vergrote poriën en vermindert acnelaesies. De werking veroorzaakt een lichte verbetering van de stevigheid van de huid.

99% aloëbladsap - hydrateert de huid diep en maakt het zacht om aan te raken. Aloë is een van de rijkste planten ter wereld wat betreft voedingsstoffen.

Prebulin FOS™ - een uniek ingrediënt. Dit prebioticum, verkregen uit aardpeer en cichorei, reguleert op natuurlijke wijze de bacteriële flora van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde gezichtshuid. Wrijf in tot het is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua , Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Niacinamide, Glyceryl Stearate Citrate, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice , Cucumis Sativus Juice, Spinacia Oleracea, Cannabis Satvia Seed Oil, Inuline, Tocopherol, Calophyllum Inophyllum Zaadolie, natriumhyaluronaat, fructose, Helianthus Annuus-zaadolie, gluconolacton, Oryza Satvia-zetmeel, glycerine, xanthaangom, trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, ceteareth-20, citroenzuur, parfum, limoneen, linalool, geraniol, benzylsalicylaat . . De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109785
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163435

Yumi Niaci Guru...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies