Pani Walewska Classic anti-rimpel gezichtscrème dag/nacht 50 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Anti-rimpel dagcrème met een speciaal recept

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pani Walewska Classic anti-rimpel dag/nacht gezichtscrème 50 ml

Anti-rimpel dagcrème met een speciale formule is gemaakt voor de verzorging van alle soorten rijpe huid. Het belangrijkste doel is om bestaande rimpels effectief glad te strijken en de vorming van nieuwe te vertragen, waardoor de tekenen van verslapping en veroudering van de huid worden geëlimineerd. De crème heeft een regenererend effect, hydrateert perfect en maakt de opperhuid elastisch. Bevat UVA- en UVB-filters met factor 6, waardoor de huid wordt beschermd tegen schadelijke zonnestraling. Dankzij de lichte consistentie verspreidt het product zich gemakkelijk en trekt het snel in, waardoor uitdroging en ruwheid van de huid wordt geëlimineerd. Een speciaal geselecteerde set actieve ingrediënten, zoals avocado-olie, sheaboter en liposomen, draagt bij aan het voorkomen van huidveroudering.

Actieve ingrediënten in de crème:

-Avocado-olie: Deze jeugdolie bevat minerale zouten en vitamine A, C, E en B6. Hydrateert perfect, elimineert rimpels en heeft regenererende eigenschappen. Dankzij het vermogen om de huid binnen te dringen, bindt het effectief water, waardoor de huid voldoende gehydrateerd wordt. Het is tevens een natuurlijk UV-filter, dat de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van zonnestraling.

-Liposomen: Ze bevatten hyaluronzuur, dat een beschermende laag op het huidoppervlak creëert en waterverlies voorkomt. Ze maken de huid glad en elastisch.

-Sheaboter: Beschermt de lipidenlaag van de huid, verzacht en regenereert de opperhuid en beschermt de huid tegen veroudering. Het is tevens een natuurlijk zonnefilter, dat de huid beschermt tegen de negatieve effecten van zonlicht.

Dankzij de uitstekende regenererende en verzachtende eigenschappen is deze antirimpeldagcrème ideaal voor de verzorging van de ouder wordende en droge huid, waardoor een jeugdige uitstraling en bescherming wordt gegarandeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend een laagje crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua , decyloleaat, persea gratissima-olie, propyleenglycol, glycerylstearaat, cetearylalcohol, butyrospermum parkii-boter, ceteareth-20, ethylhexylmethoxycinnamaat, ceteareth-12, cetylpalmitaat, cyclopentasiloxaan, cyclohexasiloxaan, butylmethoxydibenzoylmethaan, natriumhyaluronaat, propaandiol, lecit hin, carrageen, carbomeer, fenoxyethanol, imidazolidinylureum, methylparaben, ethylparaben, parfum, citroenzuur, tocoferol, ascorbylpalmitaat, peg-8, ascorbinezuur, alfa-isomethylionon, benzylsalicylaat, citronellol, eugenol, hexylcinnamal, hydroxycitronellal, limoneen, linalool . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112043
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900330351016

Pani Walewska Classic...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies