Pani Walewska Classic regenererende dag/nacht gezichtscrème 50 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Bedoeld voor gebruik zowel overdag als 's nachts

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pani Walewska Classic regenererende dag-/nachtgezichtscrème 50 ml

De regenererende crème voor de verzorging van de rijpe, droge huid met zichtbaar verlies aan stevigheid is bedoeld voor gebruik zowel overdag als 's nachts. De lichte emulsie van deze crème vertraagt het verouderingsproces van de huid door elastische vezels te herstellen. Het vermindert zichtbaar rimpels en vormt het gezicht ovaal. Het hydrateert de huid onmiddellijk, elimineert het gevoel van droogheid en vermindert roodheid. Als gevolg hiervan krijgt de huid weer stevigheid, wordt deze beter gladgemaakt en verlicht.

Actieve ingrediënten in de crème:

-Zwarte rozenextract: een luxueus ingrediënt met antiradicale, tonifiërende en verzachtende eigenschappen. Het kalmeert de huid en herstelt het comfort.

-Stamcellen: een plantaardig ingrediënt dat de huid helpt haar eigen antiverouderingsbeschermingssysteem op te bouwen door middel van zelfregeneratie van de cellen.

-Hydromanil™: hydrateert de huid langdurig, reguleert het exfoliatieproces van de opperhuid, waardoor deze gladder en delicater wordt.

-Peptidecomplex: heeft multidirectionele werking, stimuleert de collageensynthese, waardoor de huid dichtheid en elasticiteit terugkrijgt.

Regenererende crème voor de verzorging van de rijpere huid bestrijdt effectief zichtbare tekenen van huidveroudering. De lichte emulsie herstelt elastische vezels, vermindert rimpels, vormt het gezicht ovaal en hydrateert de huid. Actieve ingrediënten zoals extract van zwarte rozen, stamcellen, Hydromanil™ en peptidecomplex werken synergetisch om de stevigheid, gladheid en glans van de huid te herstellen. Geef uw huid de regenererende kracht van deze crème en geniet van de schoonheid en gezondheid van uw huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend een laagje crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua , dicaprylylcarbonaat, methylpropaandiol, glycerylstearaat, decyloleaat, cetearylolivaat, sorbitanolivaat, vitis vinifera-zaadolie, pentaerythrityltetraisostearaat, glycerine, palmitoyltripeptide 5 , natriumstearoylglutamaat, gehydrolyseerde caesalpinia spinosa gom, caesalpinia spinosa gom, ammoniumacryloyl dimethyltauraat/ vp-copolymeer, allantoïne, tocoferol, parfum, fenoxyethanol, rosa hybride bloemenextract, globularia cordifolia calluscultuurextract, beta-sitosterol, squaleen, ethylhexylglycerine, natriumhydroxide, propyleenglycol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112048
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900793044241

Pani Walewska Classic...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies