Pani Walewska Classic vettige gezichtscrème dag/nacht 50 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Vette crème, bedoeld voor zowel dag- als nachtgebruik

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pani Walewska Classic vette Dag/Nacht gezichtscrème 50 ml

De vette crème, bedoeld voor gebruik zowel overdag als 's nachts, is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de rijpe, normale, droge en gevoelige huid, gevoelig voor irritatie en rimpels. De unieke formule handhaaft het juiste hydratatieniveau, waardoor de huid zacht en zijdezacht wordt. De crème heeft een regenererend en gladmakend effect, waardoor de opperhuid wordt versterkt en elastisch gemaakt. Smeert de huid zachtjes, voedt deze effectief en elimineert het gevoel van droogheid en spanning. Bovendien beschermt het preparaat de huid effectief tegen de schadelijke effecten van externe factoren. De lipidenformule is gebaseerd op avocado-olie en bijenwas.

Actieve ingrediënten in de crème:

-Avocado-olie: Deze jeugdolie bevat minerale zouten en vitamine A, C, E en B6. Hydrateert perfect en elimineert rimpels, heeft regenererende eigenschappen. Het dringt zeer goed door in de huid en bindt effectief water in de huid. Het is ook een natuurlijk UV-filter. Dankzij de uitstekende regenererende en verzachtende eigenschappen wordt het gebruikt bij de verzorging van de ouder wordende en droge huid.

-Liposomen: Ze bevatten hyaluronzuur, dat een beschermende laag op het huidoppervlak creëert en waterverlies voorkomt. Ze maken de huid glad en elastisch.

-Bijenwas: Rijk aan carotoniden, onverzadigde vetzuren, eiwitten, lipiden, vitamines en waardevolle minerale zouten. Het heeft bacteriedodende, hydraterende en verzachtende eigenschappen.

Dankzij de rijke formule en actieve ingrediënten is deze vette crème ideaal voor de verzorging van de rijpere huid en zorgt voor regeneratie, hydratatie en bescherming. Laat uw huid genieten van een gezonde uitstraling en schoonheid met deze crème.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend een laagje crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua , decyloleaat, vaseline, glycerine, dicocoylpentaerythrityl distearylcitraat, sorbitansesquioleaat, persea gratissima olie, cera microcristallina, paraffinum liquidum, cera alba, aluminiumstearaten, parfum, magnesium , stearylheptanoaat, stearylcaprylaat, 2-broom-2- nitropropaan-1,3-diol, alfa-isomethylionon, amylcinnamal, anisylalcohol, benzylbenzoaat, benzylsalicylaat, butylfenylmethylpropional, cinnamylalcohol, citral, citronellol, geraniol, hexylcinnamal, hydroxycitronellal, isoeugenol, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112045
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900330336013

Pani Walewska Classic...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies