AA Face It anti-acne Normaliserende gezichtscrème 40 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Deze crème kan acne en mee-eters helpen verminderen en het doffe uiterlijk van de huid herstellen, wat vaak een probleem is voor de vette en voor acne gevoelige huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

AA Face It anti-acne normaliserende gezichtscrème 40 ml

De anti-acne normaliserende crème maakt deel uit van de moderne AA Face it !-verzorgingslijn, die vriendelijk is voor de gecombineerde, vette en acnehuid. Het is ontworpen om de strijd tegen huidonvolkomenheden effectief te ondersteunen. Hier zijn de belangrijkste actieve ingrediënten en voordelen van het gebruik ervan:

-Betaïne Salicylaat: Dit is een milde vorm van salicylzuur, dat bekend staat om zijn effectiviteit bij het reguleren van de werking van de talgklieren. Dit helpt de talgproductie onder controle te houden, wat belangrijk is voor mensen met een vette en voor acne gevoelige huid. Bovendien verzacht het irritaties.

-Amandelzuur: dit zuur heeft exfoliërende eigenschappen, waardoor acne en mee-eters minder zichtbaar worden. Bovendien helpt het bij de regeneratie van de huid.

-Normaliserend complex: dit complex zorgt ervoor dat de matte finish van de huid behouden blijft, wat vooral gunstig is voor mensen die gevoelig zijn voor overmatige glans.

Deze anti-acne normaliserende crème is een hypoallergeen product dat klinisch is getest bij mensen met allergieën, waardoor het vriendelijker is voor de gevoelige huid. Bovendien is het veganistisch en niet op dieren getest, wat belangrijk kan zijn voor wie aandacht besteedt aan de ethiek van cosmetica. Deze crème kan acne en mee-eters helpen verminderen en het doffe uiterlijk van de huid herstellen, wat vaak een probleem is bij een vette en voor acne gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik 's morgens en 's avonds op een gereinigde huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Caprylaat/Capraat, Pentyleenglycol, Polyglyceryl-3 Distearaat, Glycerine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipaat-2, Myristyl Myristaat, Cetearyl Alcohol, Triethylhexanoïne, Hydroxyacetofenon, Glycerylstearaat, Panthenol , Sclerotiumgom, Amandelzuur, Betaïne Salicylaat, Zink PCA, Inuline, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Tocoferylacetaat, Acacia Senegal Gum, Xanthaangom, Allantoïne, Citroenzuur, Natriumhydroxide, Mica, Parfum, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112901
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091969

AA Face It anti-acne...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies