AA Sensitive Skin 24H Hydraterende en Beschermende Gezichtscrème Droge en vochtarme huid 50 ml

€ 5,20
Inclusief belasting

De crème kan een uitstekende keuze zijn voor mensen met een droge of vochtarme huid die intensieve vochtinbrengende en beschermende verzorging nodig hebben

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Sensitive Skin 24H Hydraterende en Beschermende Gezichtscrème voor de Droge en Gedehydrateerde Huid 50 ml

De hydraterende en beschermende gezichtscrème is speciaal bedoeld voor mensen met een droge en vochtarme huid. Het biedt een aantal voordelen en is gebaseerd op een gepatenteerde huidbeschermingstechnologie die een microbarrière creëert op het oppervlak van de epidermis, waardoor de beschermende functie van de huid wordt versterkt en de tolerantie voor externe factoren wordt vergroot.

Hier zijn de belangrijkste voordelen en effecten van deze crème:

-Langdurig comfort: de crème bevat 2% allantoïne, dat de geïrriteerde huid kalmeert, roodheid vermindert en langdurige verlichting geeft. Dit is gunstig voor mensen met een droge of vochtarme huid die mogelijk ongemak ervaren.

-Voeding en bescherming: De crème bevat 1% vitamine E, die de regeneratieprocessen van de opperhuid ondersteunt en de huid intensief voedt, waardoor versteviging en bescherming tegen externe factoren wordt geboden.

-Optimale hydratatie: Bernagieolie in de crème regenereert en hydrateert de huid intensief en beschermt deze tegen uitdroging. Dit is belangrijk voor mensen met een droge huid die extra vochtinbrengende verzorging nodig hebben.

-Bevestigde effectiviteit: Het effect van de crème is bevestigd in instrumentele en dermatologische tests met deelname van mensen met allergieën, uitgevoerd in onafhankelijke onderzoekslaboratoria. Studies hebben een optimale hydratatie van de huid, een onmiddellijk gevoel van comfort, vermindering van irritaties en een gladmakend effect op de huid aangetoond.

-Dermatologisch getest: Het product is dermatologisch getest op mensen met allergische huidziekten, wat betekent dat het zelfs bedoeld is voor de gevoelige huid en is getest op allergische reacties.

-Vrij van geur- en kleurstoffen: de crème bevat geen geur- of kleurstoffen, wat gunstig is voor mensen die mogelijk gevoelig zijn voor deze ingrediënten.

-pH Huidneutraal: Het product heeft een pH-waarde aangepast aan de huid, waardoor het natuurlijke evenwicht behouden blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de gereinigde gezichtshuid (vermijd het gebied rond de ogen), en niet te vergeten de nek en het decolleté. Gebruik zo vaak als uw huid het nodig heeft.

SAMENSTELLING

Aqua , Ethylhexylstearaat, Pentyleenglycol, Cetearylalcohol, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Ethylhexanoaat, Glycerine, Glycerylstearaatcitraat, Allantoïne, Glycerylstearaat, Palmitinezuur, Tocoferylacetaat, Hydroxyacetofenon, Borago Officinalis Zaadolie, Squalaan, Gehydrogeneerde Palmolie, Ceramide NP, Cholesterol, glycerylbehenaat, ethylhexylglycerine, natriumcitraat, citroenzuur, fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112914
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116084176

AA Sensitive Skin 24H...

€ 5,20
group_work Toestemming voor cookies