Uzdrovisco olievrije Anti-aging gladmakende gezichtscrème 50 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Dit is de perfecte crème om je mooi en zelfverzekerd te laten voelen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Uzdrovisco olievrije Gladmakende Anti-aging gezichtscrème 50 ml

De crème is een echt geschenk voor alle huidtypes, vooral voor degenen die hun glans moeten terugkrijgen, dofheid, vermoeidheid, verkleuring en een ongelijkmatige teint moeten bestrijden. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Dubbele vitamine C: Het is een combinatie van twee gestabiliseerde vormen van vitamine C, die nog effectiever werken. Ze helpen de huidtint te verbeteren, te verhelderen, dofheid te verminderen, vrije radicalen te bestrijden, glad te maken en rimpels tegen te gaan.

-Narciscellen: Geavanceerd narcis-extract, dat via een drievoudig mechanisme de afscheiding van pigment in de huid remt. Dit vertaalt zich in het lichter worden van verkleuringen en een grotere "weerstand" tegen zonnestraling.

-4 x hyaluronzuur: dit ingrediënt heeft een enorm vermogen om water in de huid vast te houden, en verschillende deeltjesgroottes verbeteren de hydratatie op verschillende niveaus van de huid.

-Betaïne: het is een aminozuur en een natuurlijke osmolyt die water in de huid ophoopt en zo de hydratatie en bescherming ervan garandeert.

-Squalaan: Het is een natuurlijk vettig ingrediënt dat biocompatibel is met de huid en de huid verzacht, hydrateert en beschermt.

- Penetratieversterker: verbetert de penetratie van actieve ingrediënten, maakt glad en hydrateert. Dankzij dit kunnen ingrediënten zoals vitamine C nog effectiever werken.

De effecten van deze crème worden bevestigd door klinische tests die gedurende 4 weken onder toezicht van een dermatoloog zijn uitgevoerd op een gevoelige huid. Het helpt u te genieten van een gehydrateerde en stralende huid, en helpt ook verkleuring te verminderen, maakt de huid glad, vermindert de zichtbaarheid van rimpels en symptomen van vermoeidheid. Het verstopt de poriën niet en belast de huid niet, waardoor u kunt genieten van de natuurlijke schoonheid en glans van uw huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep een kleine hoeveelheid crème met uw vingertoppen in de huid van uw gezicht en/of rond uw ogen. Gebruik 's morgens en/of 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, ethylhexylpelargoniaat, polyglyceryl-3-methylglucosedistearaat, tripelargonine, propaandiol, undecaan, natriumascorbylfosfaat, squalaan, dicaprylylcarbonaat, tridecaan, myristylmyristaat, betaïne, cetearylalcohol, zea mays-zetmeel, glycerylstearaat, ascorbyltetraisopalmitaat, tocofer ol Narcissus Poeticus Eeltextract, Natriumgeacetyleerd hyaluronaat, Natriumhyaluronaat, Natriumhyaluronaat-crosspolymeer, Gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, Lysolecithine, Sclerotiumgom, Melkzuur, Pullulan, Xanthaangom, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Siliciumdioxide, Pentyleenglycol, Benzylalcohol, Dehydroazijnzuur, Ethylhexyl glycerine, parfum De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113224
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904917480441

Uzdrovisco olievrije...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies