Uzdrovisco Ochtendgezichtscrème Rimpels Kurkuma vullen 50 ml

€ 17,80
Inclusief belasting

De innovatieve huidverzorgingscrème is perfect voor mensen met een rijpere huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Uzdrovisco ochtend Rimpelvullende gezichtscrème Kurkuma 50 ml

De innovatieve huidverzorgingscrème is ideaal voor mensen met een rijpere huid die al rimpels vertoont. Als u de voorkeur geeft aan een lichte consistentie, ale tegelijkertijd een product verwacht dat rijk is aan waardevolle natuurlijke plantaardige ingrediënten dat rimpels zichtbaar vermindert, versterkt, diep hydrateert en de regeneratie van de huid ondersteunt, dan is dit een cosmetica die met u in gedachten is gemaakt. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Curcumine: Dit is een van de krachtigste gezondheidsbevorderende ingrediënten. Het vertraagt huidverouderingsprocessen en heeft sterke ontstekingsremmende, antioxiderende en verzachtende eigenschappen. Helpt de diepte van rimpels te verminderen en verheldert de huid. Belangrijk is dat curcumine dankzij de innovatieve fito diep in de opperhuid wordt overgebracht en afgeleverd.

-Acaciacollageen: Creëert een hydraterende en versterkende vacht en helpt rimpels te verminderen.

-Hyaluronische hydratatiespons: Het is een natuurlijk waterreservoir voor de huid. Het is een unieke combinatie van een uit meerdere deeltjes bestaande hydraterende spons en hyaluronzuur met Scandinavische algen, die op dezelfde manier werkt als epidermaal hyaluronzuur.

-Bio-suiker antirimpelnetwerk: Creëert een onzichtbaar "dekbed" dat de zichtbaarheid van rimpels vermindert, hydrateert en beschermt tegen oxidatieve stress.

Naast deze hoofdingrediënten bevat de crème ook sheaboter, squalaan, avocado-olie, druivenolie en madeliefjesextract, die de huidverzorging verder ondersteunen. Bevestigde effecten van het verjongen van het uiterlijk van de huid zijn onder meer het verminderen van rimpels, intense hydratatie, het verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van de huid, het egaliseren van de huidskleur, het verjongen van het uiterlijk en het verbeteren van de conditie van de huid. Het product is geschikt onder make-up, bevat maar liefst 98,6% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is vegan waardoor het vriendelijk is voor veel verschillende huidbehoeften.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke ochtend aan op de gereinigde gezichtshuid. Vermijd het gebied rond de ogen. Vermijd het strekken van de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, propaandiol, squalaan, coco-caprylaat/capraat, gehydrogeneerd ethylhexylolivaat, Persea Gratissima-olie, tripelargonine, Vitis Vinifera-zaadolie, coco-caprylaat, glycerylstearaat, glycerylstearaatcitraat, cetearylalcohol, silica, gehydrogeneerde onverzeepbare Olive , Butyrospermum Parkii-boter, curcumine, natriumgeacetyleerd hyaluronaat, natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, caesalpinia spinosa-fruitextract, kappaphycus alvarezii-extract, acacia seyal-gomextract, globularia alypum-bladextract, xanthaangom, fosfatidylcholine, lysolecithine, sccle-gom rotium , Natriumstearoylglutamaat, Pullulan, Arginine, Pentyleenglycol, Tocoferol, Beta_Sitosterol, Natriumcargeenan, Mononatriumcitraat, Sea Salt , Squaleen, Glycine Sojaolie, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Citroenzuur, Benzylalcohol, Fenethylalcohol, ydroazijnzuur, ethylhexylglycerine, kalium sorbaat Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113229
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903178701692

Uzdrovisco...

€ 17,80
group_work Toestemming voor cookies