Uzdrovisco Avondgezichtscrème Rimpels Kurkuma vullen 50 ml

€ 17,61
Inclusief belasting

De nachtcrème is perfect voor mensen met een rijpere huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Uzdrovisco avondgezichtscrème rimpels vullen Kurkuma 50 ml

De nachtcrème is perfect voor mensen met een rijpere huid die op zoek zijn naar een product dat de huid helpt regenereren en rimpels vermindert. Als u van een consistentie houdt die gemakkelijk aan te brengen is, ale tegelijkertijd rijk is aan waardevolle natuurlijke plantaardige ingrediënten die uw huid "genezen" terwijl u slaapt, dan is dit product wellicht perfect voor u. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Curcumine: Dit is een van de krachtigste gezondheidsbevorderende ingrediënten. Het vertraagt het verouderingsproces en heeft sterke ontstekingsremmende, antioxiderende en verzachtende eigenschappen. Helpt de diepte van rimpels te verminderen en verheldert de huid. Belangrijk is dat curcumine dankzij de innovatieve fito diep in de opperhuid wordt overgebracht en afgeleverd.

-Acaciacollageen: Creëert een hydraterende en versterkende vacht en helpt rimpels te verminderen.

-Hyaluronische hydratatiespons: Het is een natuurlijk waterreservoir voor de huid. Het is een unieke combinatie van een uit meerdere deeltjes bestaande hydraterende spons en hyaluronzuur met Scandinavische algen, die op dezelfde manier werkt als epidermaal hyaluronzuur.

-Haverolie: Dit is een extreem sterk regenererende en herstellende olie die een spectaculair effect heeft op het verjongen van het uiterlijk van de huid.

-Illipe-boter en kurkuma-olie: versterken de epidermale barrière, verbeteren de hydratatie, gladheid en algehele conditie van de huid.

De crème bevat bovendien sheaboter, squalaan, avocado-olie, druivenolie, olijfolie-esters en madeliefje-extract, die de huidverzorging bovendien ondersteunen.

De effecten van het gebruik van deze crème omvatten een merkbare verbetering van de conditie van de huid, zichtbare vermindering van rimpels, verbetering van de stevigheid en elasticiteit, intense hydratatie en verjonging van het uiterlijk van de huid, waardoor deze helderder en stralender wordt. Het product bevat maar liefst 5 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is vegan waardoor het geschikt is voor veel verschillende huidbehoeften.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke avond aan op een gereinigd gezicht en vermijd het uitrekken van de huid. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, propaandiol, squalaan, gehydrogeneerd ethylhexylolivaat, coco-caprylaat/capraat, tripelargonine, dicaprylylcarbonaat, glycerylstearaat, glycerylstearaatcitraat, cetearylalcohol, Persea Gratissima-olie, Butyrospermum Parkii-boter, Shorea Stenoptera-boter, Helianthus Annuus-zaadolie, Gehydrogeneerde onverzeepbare Olive , curcumine, Avena Sativa kernelextract, natriumgeacetyleerd hyaluronaat, natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat crosspolymeer, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, curcuma longa wortelstokextract, acacia seyal gom extract, globularia alypum blad extract, zea mays zetmeel, fosfatidylcholine, xanthaangom , Lysolecithine, Sclerotiumgom, Natriumstearoylglutamaat, Pullulan, Arginine, Pentyleenglycol, Silica, Tocoferol, Beta_Sitosterol, Natriumcarrageen, Mononatriumcitraat, Sea Salt , Squaleen, Glycine Sojaolie, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Citroenzuur, Benzylalcohol, Fenethylalcohol , Dehydroazijnzuur, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113230

Specifieke referenties

ean13
5903178701708

Uzdrovisco...

€ 17,61
group_work Toestemming voor cookies