Soraya ProBio Care Prebiotic Hydraterende gezichtscrème voor de gecombineerde en gevoelige huid dag en nacht 50 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Prebiotische vochtinbrengende crème, speciaal gemaakt voor de verzorging van de gecombineerde en gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Soraya ProBio Care Prebiotic Hydraterende gezichtscrème voor de gecombineerde en gevoelige huid dag en nacht 50 ml

Prebiotische vochtinbrengende crème, speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gecombineerde en gevoelige huid, heeft tot doel het evenwicht van de huid en optimale hydratatie te herstellen. Bovendien ondersteunt het het microbioom van de huid en de natuurlijke hydrolipidenbarrière, wat zich vertaalt in een gezond uiterlijk en een gezonde conditie van de huid. Deze crème hydrateert en verzacht de opperhuid intensief, waardoor de algehele conditie ervan verbetert.

De belangrijkste ingrediënten van de crème zijn:

-Inuline: cosmetisch prebioticum afgeleid van cichoreiwortel. Het helpt een gezond evenwicht van de microflora van de huid te behouden en ondersteunt tegelijkertijd de natuurlijke immuniteit, die het comfort en de conditie van de huid beïnvloedt.

-Thee bioferment: Bevat veel antioxidanten en heeft een hydraterende werking, wat helpt bij de verzorging van de gecombineerde en gevoelige huid.

-Allantoïne: Hydrateert, kalmeert en kalmeert de huid en brengt verlichting.

Deze crème hydrateert de huid perfect, maakt de opperhuid glad en helpt een gezond evenwicht van de microflora van de huid te behouden. Het draagt bij aan het behoud van het comfort, de goede conditie en het aantrekkelijke uiterlijk van de gecombineerde en gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème 's ochtends en 's avonds aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycine Soja-olie, Vitis Vinifera Zaadolie, Cetearylalcohol, Olusolie, Inuline, Coco-Caprylaat/Capraat, Squalaan, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Allantoïne, Camellia Sinensis Bladextract, Saccharomyces Ferment Lysaat Filtraat, Tocoferol, Hydroxyethyl Acrylaat/Natrium Acryloyldimethyltauraatcopolymeer, kaliumcetylfosfaat, polysorbaat 60, ethylhexylglycerine, sorbitaansostearaat, citroenzuur, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114139
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901045090429

Soraya ProBio Care...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies