L'biotica exfoliërende hielpleisters 1 paar

€ 4,30
Inclusief belasting

Exfoliërende hielpleisters in de vorm van een doorweekte pad

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

L'biotica exfoliërende hielpleisters 1 paar

Exfoliërende pleisters voor hielen in de vorm van een pad gedrenkt in een actieve vloeistof. De actieve zuren in het product exfoliëren effectief en verwijderen dode opperhuid, verdikkingen en eelt van de hielhuid. Het product is verrijkt met extracten van betaïne, limoen, bosbessen en sinaasappel die de huid van de hielen voeden en glad maken. Het masker in de vorm van een bloemblad werkt als een filter, dat, in combinatie met lichaamswarmte, geleidelijk de actieve ingrediënten vrijgeeft en de opname ervan vergemakkelijkt.

HOE TE GEBRUIKEN

Was en droog je voeten. Haal het product voorzichtig uit de verpakking en plaats het doorweekte kussentje op de hiel. Vouw de beschermende laag open en wikkel deze met het doorweekte kussen om de hiel. Bevestig het materiaal met de bevestigingssticker.

Product voor uitwendig gebruik. Universele maat. Gebruik alleen zoals voorgeschreven, niet vaker dan elke 30 dagen. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Buiten het bereik van kinderen houden. Direct gebruiken na openen van de verpakking. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar.

SAMENSTELLING

Aqua , Alcohol Denat., Glycolzuur, Melkzuur, Isopropylalcohol, Ureum, Propyleenglycol, PEG-60 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Pyrus malus ( Apple ) fruitextract, Citrus Aurantifolia ( Lime ) Fruitextract, Mentha Piperita (pepermunt) bladextract , Citrus Limon ( Lemon ) Fruit Extract, Acer Saccharum ( Sugar Esdoorn) Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Blad Extract, Saccharum Officinarum (Suikerriet) Extract, Citrus Aurantium Dulcis ( Orange ) Fruit Extract, Betaïne, Butyleenglycol, Parfum, Salicylzuur, Menthol, dinatriumedta, natriumhydroxide, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, limoneen, linalool, geraniol, citral, cironellol

109880
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116088501

L'biotica exfoliërende...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies