L'biotica exfoliërend voetmasker 1 paar

€ 4,69
Inclusief belasting

Exfoliërend voetmasker in de vorm van sokken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

L'biotica exfoliërend voetmasker 1 paar

Een exfoliërend voetmasker in de vorm van sokken gedrenkt in een actieve vloeistof. Het masker verwijdert effectief dode opperhuid, likdoorns en alle eelt en eelt van de voethuid. Dankzij het gehalte aan ureum, papaya-fruitextract en citroen voedt en regenereert het masker bovendien de huid. Likdoorns en eelt beginnen 5 tot 14 dagen na gebruik af te pellen. Gebruik geen puimsteen, rasp of ander middel om likdoorns te verwijderen tijdens de procedure. De duur van het exfoliatieproces hangt af van de toestand van de huid van de voeten vóór de ingreep.

HOE TE GEBRUIKEN

Open het pakket. Zet je stop erin. Voor een beter effect en comfort wordt aanbevolen om extra katoenen sokken te dragen. Laat ongeveer 25-40 minuten op de voeten zitten, afhankelijk van de conditie van de voeten. Verwijder het masker, masseer zachtjes de overtollige actieve crème in de voeten. U hoeft uw voeten niet nog een keer te wassen.

Product voor uitwendig gebruik. Universele maat. Gebruik alleen zoals voorgeschreven, niet vaker dan elke 30 dagen. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Buiten het bereik van kinderen houden. Direct gebruiken na openen van de verpakking. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Aqua , Propyleenglycol, Melkzuur, Ureum, Isopropylalcohol, Betaine, Glycolzuur, Butyleenglycol, Maris Aqua, Pyrus malus ( Apple ) fruitextract, chamomilla recutita (matricaria) bloemenextract, Citrus Aurantium Dulcis ( Orange ) Fruit Extract, Citrus Limon ( Lemon ) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Salicylzuur, Menthol, PEG-60 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Dinatrium Edta, Parfum

109881
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116088518

L'biotica exfoliërend...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies