L'oreal Revitalift Laser X3 regenererend Anti-Age Serum 30 ml

€ 20,40
Inclusief belasting

Regelmatig gebruik helpt de huid glad te maken en een uniforme toon te geven

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

L'oreal Revitalift Laser X3 regenererend Anti-Age Serum 30 ml

Het L'Oréal Revitalift Laser X3 regenererend Anti Age serum is een product dat is ontworpen voor de dagelijkse verzorging en biedt uitgebreide verzorging voor vulling, verdikking en zichtbaar vernauwende poriën. Dit serum is speciaal ontwikkeld voor vrouwen boven de 40 en beantwoordt aan de behoeften van de huid die snelle en zichtbare resultaten nodig heeft bij het bestrijden van de tekenen van veroudering, zoals na esthetische medische behandelingen.

Belangrijkste eigenschappen:

-Vullen en verminderen van rimpels: Dankzij gefragmenteerd hyaluronzuur dringt het serum diep door in de huidlagen, waardoor rimpels nauwkeurig worden verminderd.

-Verbetering van de huidstructuur: Het gehalte aan LHA en hyaluronzuren verbetert de structuur van het huidoppervlak, waardoor het glad wordt.

- Poriën verkleinen en gladmaken: Ceramide Pro en LHA verkleinen de poriën effectief, en het huidoppervlak wordt zichtbaar gladder, met een uniforme kleur.

Het serum heeft een ultrafijne consistentie, bedekt zachtjes het gezicht en geeft actieve ingrediënten vrij. Regelmatig gebruik helpt de huid glad te maken, een uniforme toon te geven, de stevigheid te verbeteren en de zichtbare poriën te verkleinen. Het L'Oreal Revitalift Laser X3 Anti Age-serum is bedoeld voor dagelijks gebruik en is een uitgebreid antwoord op de behoeften van de rijpere huid en biedt intensieve verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik elke ochtend en avond op de gereinigde huid van gezicht en hals voordat u de crème aanbrengt.

SAMENSTELLING

Aqua , Dipropyleenglycol, Dimethicon, Glycerine, Hydroxylpropyl Tetrahydropyrantriol, Propyleenglycol, C12-15 Alkylbenzoaat, Alcohol Denat., Dimethicon/Vinyl Dimethicon Crosspolymeer, PEG-100 Stearaat, Stearinezuur, Kaliumcetylfosfaat, Kaliumhydroxide, Carbomeer, Glycerylstearaat , Silica [Nano]/Silica, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Palmitinezuur, Dinatrium-EDTA, Gehydrolyseerd Hyaluronic Acid , Hydroxyethylcellulose, Caprylyol Salicylzuur, Xanthaangom, Acetylalcohol, Octydodecanol, Tocoferylacetaat, Fenoxyethanol, CI 15985/ Yellow 6, CI 19140/Geel 5 , CI 77891/Titaniumdioxide, Mica, Linalool, Limoneen, Citronellol, Benzylalcohol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115363
just a few left

Specifieke referenties

ean13
3600522249757

L'oreal Revitalift Laser X3...

€ 20,40
group_work Toestemming voor cookies