Lactacyd Pharma Prebiotic+ Prebiotische Intieme Hygiëne Vloeistof 250 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Lactacyd Pharma Prebiotic+ Prebiotische Intieme Hygiëne Vloeistof 250 ml

Lactacyd Pharma Prebiotic+ is een vloeistof met eigenschappen bedoeld voor de dagelijkse verzorging van de intieme zones, vooral aanbevolen voor vrouwen die ongemak ervaren in deze gevoelige zone en bij terugkerende intieme infecties.

Belangrijkste producteigenschappen:

-Reconstructie en versterking van de microflora: Dankzij het gehalte aan natuurlijke prebiotica ondersteunt de vloeistof de reconstructie en versterking van de natuurlijke microflora van intieme plekken.

-Beschermt tegen ongemak: Een gezonde en evenwichtige microflora helpt beschermen tegen mogelijk ongemak gedurende de dag.

Lactacyd Pharma Prebiotic+ is een product dat is ontworpen om een gezond evenwicht van de microflora op intieme plaatsen te behouden en de dagelijkse verzorging en het comfort van een vrouw te ondersteunen.

HOE TE GEBRUIKEN

Zeep de intieme delen voorzichtig in en spoel af met water. Belangrijke informatie: In geval van een allergische reactie het gebruik staken.

SAMENSTELLING

Aqua , Magnesium Laureth Sulfaat, Dinatrium Laureth Sulfosuccinaat, Cocamidopropyl Betaïne, Inuline, PEG-7 Glyceryl Cocoaat, Glycoldistearaat, Natrium Laureth Sulfaat, Melkzuur, Natriumchloride, Caprylyl Glycol, Cocamide MEA, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Glyceryl Lauraat, Laureth- 10, Propyleenglycol, PEG-55 Propyleenglycololeaat, PEG-120 Methylglucosedioleaat, Glycerine, Mierenzuur, Tocoferol, Natriumbenzoaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114813
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907734712436

Lactacyd Pharma Prebiotic+...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies