LaQ Ryszard van Bieszczad 8in1 Douchegel voor mannen 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Natuurlijke en veganistische douchegel voor mannen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

LaQ Ryszard z Bieszczad 8in1 Douchegel voor mannen 500 ml

De natuurlijke en veganistische douchegel voor mannen is uniek dankzij het gehalte aan edel tabaksbladextract en het mannelijke aroma van parfum. Deze gel is gemaakt om effectief wassen mogelijk te maken, zelfs voor mensen die eerder resistent waren tegen deze activiteit. Dankzij delicate reinigende stoffen, waaronder glycerine van plantaardige oorsprong, zorgt het voor een diepe hydratatie en dringt het door tot in de hoornlaag van de opperhuid. Tabaksbladextract verrijkt met antioxiderende eigenschappen beschermt de huid tegen vrije radicalen. Hydraterende ingrediënten zoals ureum en niacinamide werken synergetisch en zorgen voor een zichtbaar gladde en gehydrateerde huid. De waservaring wordt een aromatische reis en biedt tegelijkertijd bescherming en voeding.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocosulfaat, Cocoglucoside, Cocamidopropylbetaïne, Glycerine, Glyceryloleaat, Nicotiana Tabacum-bladextract, Natriumlactaat, Natrium-PCA, Glycine, Fructose, Ureum, Niacinamide, Inositol, Melkzuur, Natriumchloride, Natriumbenzoaat, Kalium Sorbaat, Citroenzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112478

Specifieke referenties

ean13
5902730830146

LaQ Ryszard van Bieszczad...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies