LaQ Classy Goat Douchegel voor mannen 8in1 met de geur van mannenparfum 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Natuurlijke douchegel voor mannen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

LaQ Kozioł met klasse Douchegel voor mannen 8in1 met de geur van herenparfum 500 ml

Dit is een natuurlijke douchegel voor mannen - vegan en heerlijk geparfumeerd met mannenparfum. Daarnaast bevat het hopextract, waardoor het extra eigenschappen heeft. Als je een alles-in-één reiniger nodig hebt, ben ik hier om je te helpen. Wil je je hele lichaam wassen? Voor mij is het uiteraard een fluitje van een cent. Of misschien moet je je haar opfrissen? Geen probleem, ik help je graag verder. Of het nu alleen om het gezicht, de handen of de voeten gaat: ik ben er klaar voor. En als dat nog niet alles is, hoeft u zich geen zorgen te maken: ik kan ook alledaagse spullen wassen, van eieren tot sanitair, tot auto's en motorfietsen. Zelfs een hond, als hij het ermee eens is! Mijn formule is gebaseerd op delicate reinigingsstoffen en glycerine van plantaardige oorsprong. Glycerine heeft een hygroscopisch effect, dringt door in de epidermislaag en laat actieve stoffen dieper doordringen. Hopextract verzacht irritaties, versterkt de bloedvaten en heeft antibacteriële, ontstekingsremmende en schimmelwerende eigenschappen. Het is ook effectief in de strijd tegen roos en elimineert jeukende hoofdhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, cocamidopropylbetaïne, natriumlauroylmethylisethionaat, natriummethyloleoyltauraat, laurylglucoside, coco-glucoside, humulus lupulus-extract, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112481

Specifieke referenties

ean13
5905669761444

LaQ Classy Goat Douchegel...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies