LaQ Royal Voedend en anti-rimpel Serum 30 ml

€ 11,60
Inclusief belasting

Actief serum met voedende en anti-rimpel eigenschappen, met een aangenaam romige, lichte formule

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

LaQ Royal Voedend en anti-rimpel Serum 30 ml

Dit is een actief serum met een voedende en antirimpelwerking, met een aangenaam romige, lichte formule, subtiel geparfumeerd met elegant vrouwelijk parfum. Als uw huid droog is, geen spanning vertoont en tekenen van veroudering vertoont, zult u dol zijn op dit serum. Het zorgt voor hydratatie, voeding en regeneratie, en vermindert ook optisch rimpels en groeven. De samenstelling bevat een schat aan waardevolle oliën: druivenpit-, pruimen-, watermeloen-, macadamia- en frambozenpitten, bernagieolie, rozenbottelolie, avocado en olijfolie. Squalaan hydrateert, regenereert en beschermt de hydrolipidenlaag, terwijl het ook een antioxiderende werking heeft. Yacon-sap hydrateert, heeft antioxiderende en anti-verouderingseigenschappen, en het extract uit de fermentatie van Lactobacillus-bacteriën reguleert de werking van de talgklieren en verbetert de bloedcirculatie in de huid. Pantenol en allantoïne verzachten irritaties, kalmeren en voorkomen ontstekingen. Stoffen als isoamyllauraat, palmitinezuur en isopropylmyristaat zijn effectieve verzachtende en bevochtigende middelen die de huid heerlijk verzachten. Vitaminen zijn een ander voordeel - vitamine E ("vitamine van de jeugd"), een stabiele vorm van vitamine C en vitamine B3 (niacinamide), die hydrateert, regenereert, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen heeft, en ook de werking van de talgklieren reguleert. verlicht verkleuringen. Bovendien voorzien extracten van pioen, vergeet-mij-niet en magnolia de huid van voedende ingrediënten.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een paar druppels van het serum op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds. Voeg een kleine hoeveelheid toe aan je favoriete crème of combineer met een ander serum

SAMENSTELLING

Aqua , Vitis Vinifera zaadolie, isopropylmyristaat, Panthenol , isoamyllauraat, glycerylstearaatcitraat, propaandiol, aminoboterzuur, tocoferol, squalaan, ascorbyltetraisopalmitaat, Lactobacillus, Macadamia Integrifolia zaadolie, Prunus Domestica zaadolie, alfa-glucanoligosaccharide, Polym nia Sonchifolia- Juice , Rubus Idaeus-zaadolie, Borago Officinalis-zaadolie, natriumlactaat, natrium-PCA, glycine, fructose, ureum, niacinamide, inositol, melkzuur, Copaifera officinalis-hars, palmitoyl gehydrolyseerd tarwe-eiwit, kaliumcocoyl gehydrolyseerd tarwe-eiwit, glycyrrhetinezuur , Allantoïne, Rosa Canina Fruitolie, Citrullus Vulgaris Zaadolie, Olea Europaea Fruitolie, Magnolia Grandiflora Bloemenextract, Paeonia Officinalis Bloemenextract, Myosotis Sylvatica Zaadextract, Persea Gratissima Olie, Glycerylisostearaat, Natriumgluconaat, Lecithine, Maltodextrine, Glycerylstearaat, Cetearylalcohol, xanthaangom, stearinezuur, palmitinezuur, citroenzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, alfa-isomethylionon, benzylsalicylaat, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112486
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902730839644

LaQ Royal Voedend en...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies