LaQ shots! Ici Ici (Kołcz Majk) Douchegel 500 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Dankzij de unieke geursamenstelling voegt deze douchegel een nieuwe dimensie toe aan dagelijkse rituelen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

LaQ opnamen! Ici Ici (Kołcz Majk) Douchegel 500 ml

LaQ-opnamen! Ici Ici (Kołcz Majk) is een unieke douchegel die een sensuele ervaring tijdens uw dagelijkse bad stimuleert. Gebaseerd op een geurcompositie bestaande uit drie lagen noten, biedt deze douchegel niet alleen reiniging, ale ook het genot van prachtige aroma's.

De geurtonen zijn zorgvuldig geselecteerd om een harmonieuze geurreis te creëren. In de toplaag voel je accenten van kardemom en bergamot, die energie en frisheid geven. In het hart van de compositie verschijnen subtiele tonen van lavendel, oranjebloesem en delicate roos, die een gevoel van harmonie en ontspanning introduceren. De basis bestaat uit tonen van tonkaboon, vanille en muskus, die een diep en aangenaam accent geven en een delicate achtergrond op de huid achterlaten.

LaQ-opnamen! Ici Ici (Kołcz Majk) is niet alleen een verzorgingsproduct, maar ook een sensuele ervaring die van elk bad een moment van ontspanning en genot maakt. Dankzij de unieke geursamenstelling voegt deze douchegel een nieuwe dimensie toe aan dagelijkse rituelen.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid gel op de huid tot er schuim ontstaat en spoel vervolgens af.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocosulfaat, Cocoglucoside, Cocamidopropylbetaïne, Glycerine, Glyceryloleaat, Rosmarinus Officinalis-bladextract, Chamomilla Recutita-bloemenextract, Arnica Montana-bloemenextract, Lamium Album-extract, Salvia Officinalis-bladextract, Pinus Sylvestris Bud-extract, Nasturtium Officinale Extract, extract van Arctium Majus-wortel, extract van citrus-limoenschil, extract van Hedera Helix-bladeren, extract van Calendula Officinalis-bloem, extract van Tropaeolum Majus-bloemen, natriumchloride, natriumgluconaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, parfum, alfa-isomethylionon, cumarine , Linalool, Natriumsulfaat, CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112506
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902730837381

LaQ shots! Ici Ici (Kołcz...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies