LaQ shots! Bloody Mary Douchegel 500 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Natuurlijke douchegel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

LaQ opnamen! Bloody Mary Douchegel 500 ml

Natuurlijke douchegel. Dit mooie, rode product trekt zeker de aandacht en heeft ondanks het etiket een delicate geur. Het reinigt uw huid effectief en bezorgt u een moment van ontspanning, vooral als u afstand kunt houden van de grappen van het leven. Ook al benaderen we het met humor, de compositie is buitengewoon. De samenstelling bevat glycerine van plantaardige oorsprong, wat een sterk hygroscopisch effect heeft: het dringt door tot in het stratum corneum van je opperhuid en zorgt ervoor dat actieve stoffen de diepere lagen van de huid kunnen bereiken. Er zijn ook sterke plantenextracten die de beschermende barrière van de huid helpen hydrateren en versterken. Extracten van rozemarijnbladeren, salie en klimop, maar ook kamillebloemen, bergarnica, calendula en witte sering creëren een werkelijk harmonieus mengsel. Bovendien versterken extracten van grove dennennaalden en kliswortel, evenals extracten van waterkers, Oost-Indische kers en citroenschillen het effect. Het is zonder twijfel een oplossing vol kwaliteit!

Maak nu kennis met de geurnoten:

Hoofd: kamperfoelie, rozenwater, groene bladeren.

Hart: lotus, wild dzik , osmanthus, vijgenbladeren, rozenwater.

Basis: muskus, houtnoten.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocosulfaat, Cocoglucoside, Cocamidopropylbetaïne, Glycerine, Glyceryloleaat, Rosmarinus Officinalis-bladextract, Chamomilla Recutita-bloemenextract, Arnica Montana-bloemenextract, Lamium Album-extract, Salvia Officinalis-bladextract, Pinus Sylvestris Bud-extract, Nasturtium Officinale Extract, extract van Arctium Majus-wortel, extract van citrus-limoenschil, extract van Hedera Helix-blad, extract van Calendula Officinalis-bloem, extract van Tropaeolum Majus-bloem, natriumchloride, natriumgluconaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, parfum, natriumsulfaat, CI 14720. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112452

Specifieke referenties

ean13
5902730839859

LaQ shots! Bloody Mary...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies