LaQ shots! Wat een huisje is rijk Douchegel 500 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Natuurlijke geeloranje douchegel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

LaQ opnamen! Wat maakt een huisje rijk: Douchegel 500 ml

Een natuurlijke geeloranje douchegel die er niet alleen mooi uitziet op het etiket, ale ook lekker ruikt. Achter de humor op het etiket schuilt echter een product dat uw huid op de best mogelijke manier zal verzorgen. Ik zal niet alleen dit en dat wassen, maar ik zal ook een vleugje vreugde toevoegen aan je dagelijkse verzorging - zolang je maar een afstand tot het leven hebt en van elke dag kunt genieten. En wat vind je binnen? Ook al maken we een grapje, compositie is een serieuze zaak! Als natuurlijke douchegel is het gebaseerd op delicate reinigingsstoffen die voor een effectieve reiniging zorgen. Glycerine van plantaardige oorsprong is mijn schat - het heeft een sterk hygroscopisch effect, dringt door in de epidermislaag en zorgt ervoor dat actieve stoffen de diepere lagen van de huid kunnen bereiken. Dit is een combinatie van plantenextracten, waaronder extracten van rozemarijn, salie, klimop, kamillebloemen, bergarnica, goudsbloem en witte karamel. Maar het is niet alles! Het bevat ook extracten van grove dennennaalden, kliswortel, waterkers, Oost-Indische kers en citroenschil. Afwisseling mis ik zeker niet!

Topnoten: fruitig, licht citrus.

Hartnoten: bloemig, groen.

Basisnoten: muskus, vanille.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumkokossulfaat, kokosglucoside, cocopropylbetaïne, glycerine, Lactobacillus, Bacillus Ferment-filtraatextract, Lactobacillus Ferment-lysaat, Bifida Ferment-lysaat, Lactococcus-fermentlysaat, alfa-glucaanoligosaccharide, polymia sonchifoli- Juice , glyceriloleaat, maltodextrine, citroenzuur , Natriumchloride, 1,2-Hexaandiol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112456
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902730839842

LaQ shots! Wat een huisje...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies