MollyLac Sonobella Dermaroller voor gezicht en lichaam 540 naalden 3mm 1 stuk

€ 11,60
Inclusief belasting

Zorg voor de conditie van je huid en geniet van haar prachtige uitstraling dankzij dit geavanceerde apparaat

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

MollyLac Sonobella Dermaroller voor gezicht en lichaam 540 naalden 3mm 1 stuk

Dermaroller 540-naalden zijn een compact en professioneel cosmetisch apparaat dat uitstekende verzorgingseffecten biedt. De hoge kwaliteit van de afwerking zorgt voor gebruiksgemak.

Belangrijkste kenmerken en toepassing:

-Mesotherapie in het comfort van uw huis: hiermee kunt u mesotherapiebehandelingen in uw thuisomgeving uitvoeren. Mesotherapie is een effectieve methode die huidregeneratieprocessen stimuleert en de conditie ervan verbetert.

-Efficiëntie van mesotherapie: Traditionele methoden voor huidvoeding dringen alleen door in de bovenste laag van de epidermis. Mesotherapie zorgt ervoor dat voedingsstoffen dieper door de epidermis- en dermislagen kunnen dringen. Stimuleert de zelfregeneratieprocessen van de huid, waardoor de elasticiteit en voeding van de huid toenemen.

-Professionele resultaten in een thuisomgeving: Dankzij de dermaroller kunt u effecten bereiken die vergelijkbaar zijn met mesotherapiebehandelingen die in schoonheidssalons worden uitgevoerd. Dit is een niet-invasieve methode om het uiterlijk van de huid te verbeteren zonder dat u een specialist hoeft te bezoeken.

-Toepassing en veelzijdigheid: Dermaroller kan worden gebruikt om verschillende huidproblemen te bestrijden, zoals cellulitis, rimpels, striae en verkleuring. Het wordt ook aanbevolen ter voorkoming van haaruitval.

Hygiënische verpakking: elk artikel is steriel verpakt en klaar voor gebruik. Na de procedure moet het op de juiste manier worden gedesinfecteerd.

Eenmalig gebruik: Om veiligheidsredenen mag één apparaat slechts door één persoon worden gebruikt om het risico op virusoverdracht te voorkomen

Sonobella Dermaroller 540-naalden is een innovatief hulpmiddel voor huidverzorging waarmee u thuis kunt genieten van professionele mesotherapie-effecten.

HOE TE GEBRUIKEN

De rollen moeten door één gebruiker worden gebruikt. Houd het apparaat uit de buurt van kinderen.

113050

Specifieke referenties

ean13
5908597291267

MollyLac Sonobella...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies