Lirene Dermo vette micellaire vloeistof voor alle huidtypes Chia en Goji 400 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Vette micellaire vloeistof met chia en goji voor reiniging en make-up verwijderen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Lirene Dermo vette micellaire vloeistof voor alle huidtypes Chia en Goji 400 ml

Lirene Oily Micellar Fluid met chia en goji is een geavanceerd reinigings- en make-upverwijderingsproduct, geschikt voor alle huidtypes, inclusief de droge huid. De formule op basis van de synergie van reinigende micellen en voedende superfoodingrediënten, zoals chiazaden en gojibessen, zorgt voor effectieve reiniging en make-upverwijdering, verfrissing en verbeterde hydratatie van de huid. Chiazaden, rijk aan essentiële Omega 3- en 6-zuren, voeden en maken de huid glad, terwijl gojibessen, een bron van vitamines, de teint diep hydrateren en verhelderen. Bovendien maakt arganolie de huid zacht en herstelt D- panthenol het comfort.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Breng de vloeistof aan op een wattenschijfje. Verdeel tijdens het reinigen van gezicht en ogen. Herhaal dit totdat het wattenschijfje schoon is.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), isohexadecaan, glycerine, cyclopentasiloxaan, cyclohexasiloxaan, isopropylisostearaat, natriumchloride, capryl-/caprinezuurtriglyceride, panthenol, argania spinosapitolie, Calcium , olusolie, natriumcocoamfoacetaat, laurylglucoside, chiazaadextract, Berry , Natriumcocoylglutamaat, natriumlaurylglucosecarboxylaat, citroenzuur, gluconolacton, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum (geur), CI 19140 (FD&C Yellow nr. 5 ), CI 16035 (FD&C Red nr. 40). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115394
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900717739215

Lirene Dermo vette...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies