Holika Holika Honey Sleeping Pack - Nachtmasker met honingextract en koolzaadolie 90 ml

€ 14,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

  • Hydrateert diep
  • Verheldert
  • Verstevigt de huid
  • Vermindert de tekenen van veroudering

Het is al lang bekend hoe heilzaam het is voor de huid mode. Het is een bron van veel voedingsstoffen en vochtinbrengende stoffen, het werkt gladstrijken.

< strong > Honey Sleeping Pack is een nachtmasker dat maar liefst 20% honing bevat, waardoor de werking geconcentreerder en effectiever is. Het wordt aanbevolen voor de verzorging van een droge, vermoeide en grauwe huid.

De formule van het product bevat naast honing Canola-olie , die de tekenen van veroudering kalmeert en vermindert, en een zeer voedend postelein-extract.

Het masker hydrateert de huid diep, handhaaft het juiste vochtgehalte, kalmeert irritaties veroorzaakt door droogheid en ruwheid, verheldert en bedrijven. Hierdoor ziet de huid er uitgerust en gezond uit.

Hoe te gebruiken: ' s Nachts gebruiken. Op een gereinigde huid een kleine hoeveelheid van het masker op het gezicht aanbrengen, gelijkmatig verdelen, wrijf het in en laat het een nacht staan. Was 's ochtends je gezicht met lauw water.

Samenstelling: Water , Dinatrium EDTA, Honingextract, Brassica Campestris (Raapzaad) Extract, Glycerine, Methylparaben, Carbomer, Acrylaten/C10-30 alkylacrylaat kruispolymeer, dikaliumglycyrrhizaat, Dimethicon, Arginine, Glycereth-26, Fenoxyethanol, Ethanol, PEG-2M, PEG-90M, gehydrogeneerde lecithine, sucrosedistearaat, dipropyleenglycol, Portulaca Oleracea-extract, CI 15985, CI 19140, Geur.

101930

Specifieke referenties

ean13
8806334336639

Holika Holika Honey...

€ 14,10
group_work Toestemming voor cookies